Cum sa adaugi un card de credit in Apple Play

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum sa adaugi un card de credit in Apple Play

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a putea utiliza serviciul ApplePay, trebuie sa aveti instalat IOS 8.1. Daca utilizati IOS 8.1, Serviciul ApplePay il gasiti in aplicatia Passbook. Aici puteti stoca mai multe informatii cum ar fi bilete la concerte, carduri de loialitate si multe altele.

So, pentru a introduce un credit card in Applepay, deschideti aplicatia PassBook. In coltul dreapta sus veti avea semnul “+”

 

IMG_0304

Apasa de “+” si va aparea urmatorul pas. Apasa pe “Add Another Card”:

1

Prima data cand ve-ti introduce un credit card in ApplePay, va intreba daca doriti sa adaugati cadul in contul dvs de iTunes. Selectati “Yes” pentru a face acest lucru. Daca doriti sa adaugati mai multe carduri, este nevoie sa repetati pasii descrisi mai sus.

La urmatorul screen, trebuie sa introduceti datele de cardul dvs. Ori le introduceti manual, ori apasati ce iconita camerei si scanati cardul.

2

Pentru a scana cardul, apasati iconita camerei, iar device-ul dvs va recunoaste si va salva automat datele inscrise pe card, cum ar fi numele, prenumele, numarul cardului si daca de expirare.3

Dupa scanare, trebuie sa introduceti CCV-ul de pe spatele cardului si gata, Ve-ti primi confirmarea activarii cardului in ApplePay.

4

Gata. Acum puteti plati cu cardul dvs in magazinele partenere ApplePay.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(36 din 49 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?