Cum să conectați o prezentare PowerPoint la alta

Configurare noua (How To)

Situatie

O pauză excesivă în timp ce treceți de la o prezentare la alta vă poate strica munca. Legarea celor două nu numai că vă va ajuta să economisiți timpul prețios, dar va face și procesul de tranziție fără probleme. Ori de câte ori intenționați să conectați o prezentare PowerPoint la alta, asigurați-vă că ambele prezentări sunt în același dosar. După ce v-ați asigurat acest lucru, procedați după cum urmează:

Solutie

Pasi de urmat

1.Folosiți butonul ‘Action’ ca instrument pentru a conecta prezentarea link one PowerPoint presentation to another

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, ‘Activation function’ este cuvântul cheie unde am dori să conectăm cele două prezentări.

Așadar, selectați cuvântul cheie și mergeți la fila ‘Insert’ din meniul ‘Ribbon’. Acolo, localizați butonul ‘Actions’ și când îl găsiți, selectați-l.

2.Accesați opțiunea ‘Hyperlink to’ in ‘Actions Settings‘.  Acum, atunci când apare caseta ‘Action Settings’, selectați optiunea ‘Hyperlink To’:

How to link one PowerPoint presentation to another

Când verificați, veți avea acces la meniul derulant de sub acesta. Aici selectați opțiunea ‘Other PowerPoint Presentation’.

3.Adăugați Hyperlink la diapozitiv Această opțiune vă va permite să navigați prin File Explorer și să selectați prezentarea la care doriți să faceți legătura. Faceți clic pe butonul ‘OK’.

Odată terminat, hyperlink-ul dvs. va fi introdus în textul selectat. Pentru a verifica acest lucru, pur și simplu plasați cursorul mouse-ului peste text sau obiect și va apărea calea fișierului. Acum, de fiecare dată când deschideți PowerPoint în modul de prezentare, trebuie doar să faceți clic pe textul sau obiectul hyperlink pentru a experimenta o tranziție fără probleme de la prima prezentare la următoarea.

De asemenea, puteți să asociați câte prezentări doriți. Dacă este necesar, puteți crea, de asemenea, diapozitive index care leagă toate prezentările, astfel încât să îl puteți găsi cu ușurință pe cel dorit.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?