Cum sa elimini un dispozitiv Smarthome de la Alexa

Configurare noua (How To)

Situatie

Indiferent dacă schimbati un dispozitiv smarthome în casa dvs. sau pur și simplu nu doriți să îl folosiți pe Alexa cu el, iată cum să eliminați un produs smarthome din contul dvs. Alexa.

Aceeași metodă funcționează și cu deconectarea unui dispozitiv de la Echo Plus, care are propriul hub integrat pentru a conecta dispozitive direct la acesta, cum ar fi becurile Philips Hue.

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

Porniți prin deschiderea aplicației Alexa pe telefon și atingând butonul de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.

Selectați “Smart Home” din listă.

Derulați în jos până când găsiți dispozitivul smarthome pe care doriți să-l eliminați de la Alexa. Apăsați pe el atunci când îl găsiți. În acest caz, voi elimina una din optiunile mele.

Apăsați pe “Editare” în colțul din dreapta sus al ecranului.

Apăsați pictograma coș de gunoi în colțul din dreapta sus.

Atingeți “Ștergeți” când apare fereastra de confirmare.

După ce ați terminat, veți primi un banner albastru în partea superioară a ecranului, care vă va spune că dispozitivul a fost eliminat de la Alexa.

Veți putea totuși să utilizați dispozitivul și să-l controlați de pe telefon utilizând aplicația însoțitoare (cu excepția cazului în care acesta este un dispozitiv care a fost conectat direct la un dispozitiv Echo Plus), dar nu veți mai putea folosi Alexa cu acesta, nici de la cu aplicația Alexa sau cu vocea ta folosind un Echo.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?