Cum sa facem o inregistrare in Windows 10 la un program pe care lucram.

Configurare noua (How To)

Situatie

Vrem sa facem un tutorial despre o aplicatie sau mai multe aplicatii si nu ne putem hotara in legatura cu programul ce ne va ajuta la inregistrarea tutorialului. Acest lucru nu mai este nevoie, deoarece Windows 10 vine cu propriul lui tool pentru inregistrari si screenshot-uri.

Cum putem accesa acest tool ? Urmand pasii de mai jos vom afla acest lucru.

Solutie

  1. Ca sa deschidem tool-ul Game DVR va trebui sa pornim programul ce il vom folosi in tutorial si apoi apasam pe tasta  windows+g.

recorder

2. Vom apasa pe rotita pentru a configura acest tool ce ne va permite sa inregistram sau sa facem poze la programul ce il vom folosi in tutorial.

recorder 1 recorder 2

3. Dupa ce am configurat tool-ul vom apasa pe butonul rosu pentru a incepe inregistrarea sau vom apasa pe aparatul de fotografiat pentru a face poze.

 

 

recorder 3

4. Dupa ce terminam de inregistrat, o notificare va aparea pe ecran, legat de inregistrarea pe care am facut-o si daca apasam pe acea notificare ne va deschide aplicatia Xbox unde ne vom loga cu al nostru cont de microsoft si vom observa ca filmuletul va fi acolo, iar daca nu doriti sa deschideti aplicatia Xbox putem accessa calea: C:Users%user%VideosCaptures si sa deschidem filmuletul.

recorder 4 recorder 5

 

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?