Cum sa gasesti si sa setezi “Screen saver” pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

ss1

Odata cu aparitia Windows 10 au aparut si modificarii in ceea ce priveste Screen Saver-ul care aparent pare ca ar fi disparut dar acesta se afla ascuns mai bine in panoul de control.

Iata cum il puteti accesa si activa.

Solutie

In Windows 8.1, puteati seta “screen savers” din meniul de control “Personalization”.

ss2

Microsoft nu a facut gasirea setarilor de screen saver in Windows 10 foarte usoara. Daca incercam sa cautam aceasta setara vom ajunge la concluzia ca aceasta nu se mai gaseste in Windows 10. Scurtatura “Personalization” acum deschide setarile “Personalization” settings.

ss3

Categoria de “Themes” arata multe dintre optiunile prezente in versiunea anterioara,  Windows 8.1, dar “screen savers” este absent.

ss4

Panoul de control “Personalization” a fost refacut si butonul de “screen saver” a disparut fata de versiunile anterioare.

ss5

Dar totusi putem gasi butonul cu setarile de “screen saver” la baza optiunilor din “Lock screen”.

ss6

In mod alternativ puteti cauta “screen saver” in bara de start la sectiunea cautare.

ss7

“Screen savers” are acum propriul sau panou de control.

ss8

De acici totul este identic cu versiunile anterioare daca doriti sa il setati si l-ati mai folosit totul vi se va parea familiar.

ss9

Daca aveti alte setari de configurat apasati pe butonul “Settings…”, si binenteles, puteti vedea log on screen-ul dupa dezactivarea “screen saver” ca mod de securitate extra.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 16 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?