Cum sa instalezi Office 2013 din Office 365

Configurare noua (How To)

Situatie

Din ce in ce mai multe firme, companiile apeleaza la Office 365, astazi invatam cum sa instalam Office 2013 din portalul de Office 365 rapid si sigur.

Solutie

Pasi de urmat
Aparitia recentă a Office 2016 adauga unele caracteristici noi,utile și îmbunatatite, iar acum este versiunea implicită instalata ca parte a Office 365. Cu toate acestea, daca dorim sa instalam Office 2013 pe pc-ul nostru sau pe oricare pc in locul Office 2016, putem face acest lucru foarte usor.

Ne conectam la contul de Office 365, vizitand https://www.office.com s
i facand clic "Conectati-va" în colțul din dreapta sus al paginii web.
Log in Office 365
Daca am achizitionat Office 365, conectati-va pe acea pagina. Cu toate acestea, daca ati utilizat un cont personal Microsoft, faceti clic pe "Conectati-va cu un cont Microsoft" si ne conectam pe pagina rezultata cu adresa de mail si parola. Vezi pagina ilustrata.
Pagina Log in Office 365

Odata ce suntem contectati, facem click pe butonu “My account” pe care il gasim in josul paginii. Vezi imaginea ilustrata.

Clikc My Account

Se deschide fereastra unde gasim butonul install. Vezi imaginea ilustrata.

install button

Se deschide o fereastra cu “Install information” din sectia “My Office Account”, click pe link-ul “language and install options”. Vezi imaginea ilustrata.

Language and install options

Click pe link-ul “Additional install options” selectand limba dorita pentru instalare. Vezi imaginea ilustrata.

Limba dorita

In josul paginii, gasim un link numit “Additional install options”, care ne permite sa alege ce fel de installer dorim, in functie de sistemul de operare folosit. Cel pe 32biti sau cel pe 64 biti. Vezi imaginea ilustrata.

Alegerea installer-ului in functie de sistem de operare

Dupa ce am selectata versiunea dorita si compatibila cu sistemul nostru de operare facem click pe butonul Install. Vesi inaginea ilustrata.

Buton Install

In browserul Chrome spre exemplu acest fisier este salvat intr-un folder default sau ales de noi, depinde de setarile facute de noi. Pentru a putea deschide fisierul downloadat trebuie sa facem click pe fisierul care apare downloadat in josul paginii. Vezi imaginea ilustrata.

click pe fisierul downloadat

Folderul unde se afla fisierul downloadat il putem deschide direct folosind File Explorer. Vezi imaginea ilustrata.

Folder Download

Programul numit “User Account Control” ne va deschide o mica fereastra in care ne intreaba da ca permitem executabilului sa ruleze, noi facem click pe butonul “Yes” pentru a continua instalarea Office 2013. Vezi imaginea iulstrata.

Butonul de continuare a instalari

Va aparea o imagine cu mesajul “Getting things ready…”. Vezi imaginea ilustrata.

Imaginea Getting things ready…

Office 2013 a inceput intalarea si va dura ceva, depinde de viteza de internet. Vezi imaginea ilustrata.

Instalare Office 2013

Cand instalarea este gata, urmatorul mesaj va aparea pe ecran “Welcome to your new Office”, urmand niste pasi care ne ajuta sa terminat de instalat Ofiice 2013. Nu mai trebuie decat sa dam next si Finish. Vezi imaginea ilustrata.

Imaginea de final

Atentie nu putem avea ambele versiuni de office pe acelasi Pc. Multumesc

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?