Cum să obțineți aplicațiile care lipsesc de pe telefonul dvs. Android pe ceasul dvs inteligent

Configurare noua (How To)

Situatie

Pe Android Wear 2.0, aplicațiile de pe telefon nu mai sincronizează automat ceasul inteligent. Dar nu toate aplicațiile disponibile pentru Wear se afișează în rezultatele căutării din Magazinul Google Play, ceea ce face dificilă găsirea tuturor informațiilor de pe telefon.

Dacă sunteți un utilizator de la Wear old school, vă aduceți aminte cum au fost lucrurile: instalați aplicația Wear, împerecheați ceasul, apoi așteptați, dar este nevoie de mult timp ca toate aplicațiile să se sincronizeze de la telefon la ceas. 

Solutie

Cu privire la Wear 2.0, cu toate acestea, nu funcționează în acest fel. În loc să se sincronizeze automat toate aplicațiile disponibile de pe telefon, ceasul funcționează ca un produs independent, complet cu versiunea proprie a Magazinului Play. Puteți căuta aplicații utilizând vocea dvs. și apoi le puteți instala în timp ce mergeți. În timp ce nu este la fel de convenabil pentru a obține totul înființat, îmi place această abordare granulară mai bine pentru că puteți controla ce aplicații sunt pe ceas. Nu mai aveți spațiu pe ceas doar pentru că ați instalat ceva pe telefon.

Există totuși o problemă majoră. Doar pentru că o aplicație este pe telefonul dvs. nu înseamnă că va apărea în rezultatele căutării Magazinului Play Play. Cazul în punctul: Google Keep. Dacă căutați în magazinul Wear Play pentru Keep, acesta nu apare. Dacă te uiți la pagina Store Keep Store, nu chiar arată că este compatibil cu Android Wear.

Nu este clar de ce, dar multe dintre aplicațiile deja instalate pe telefon se afișează într-o altă locație în Magazinul Play Android. Pentru a face lucrurile și mai confuze, multe dintre acestea nu vor fi afișate în rezultatele obișnuite ale căutării. Din nou, Keep este un exemplu perfect. Este disponibil pe ceas, dar ați reușit să o faceți într-un mod diferit. Este absolut moronică.

Pentru a găsi aplicații cum ar fi Keep, deschideți Magazin Play pe ceas. În loc să căutați sau să alegeți una dintre categorii, derulați până la capătul paginii. Veți vedea o secțiune intitulată “Aplicații pe telefonul dvs.”.

Tot ce este pe telefonul dvs. este de asemenea, disponibil pentru Android Wear și nu este deja instalat pe ceasul dvs. se afișează aici. Aceasta include multe lucruri pe care nu le puteți găsi cu o căutare tradițională. Mi-a luat mai mult decât îmi permiteam să recunosc că am găsit asta, tot ce lipsește cu adevărat. Păstrați-mi ceasul. Dar acolo este gata să fie instalat.

Atingeți butonul de instalare chiar în partea dreaptă a numelui aplicației și după un minut sau mai mult, va fi gata să se rostogolească.

În timp ce Keep a fost aplicația principală pe care am dorit-o în ceasul meu, s-ar putea să fiți surprins de alte aplicații compatibile cu Wear pe care le veți găsi pe această listă și nici măcar nu ați știut. Nu sunt sigur de ce aceste aplicații nu apar, de asemenea, în rezultatele căutării, dar cel puțin există o modalitate de a le obține.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(25 din 57 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?