Cum să obțineți memento-uri automate de ziua de naștere pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Pasi de urmat

În primul rând, pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să aveți notificările activate pentru aplicația Calendar. Pentru a activa acest lucru, accesați Settings > Notifications > Calendar și setați comutatorul de lângă “Allow Notifications” la “On”.

De asemenea, va trebui să aveți câteva zile de naștere definite în aplicația dvs. Contacte. Pentru aceasta, deschideți Contacte, apoi atingeți un contact din listă, selectați “Edit”, apoi atingeți “add birthday”. Cu toate acestea rezolvate, iată cum puteți activa mementou-rile automate de ziua de naștere din Calendar. Mai întâi, deschideți Settings și atingeți “Calendar”.

În setările “Calendar”, atingeți “Default Alert Times”

În “Default Alert times”, selectați “Birthdays”

În ecranul “Birthdays”, puteți alege un moment în care Calendar vă va avertiza despre zilele de naștere viitoare. Puteți alege “On day of event”, “1 day before”, “2 days before” sau “1 week before”. Pentru primele trei dintre aceste opțiuni, Calendar vă va notifica la ora 9:00 în ziua selectată.

După aceea, ieșiți din Settings. Când vine timpul de alertă adecvat, Calendar vă va trimite o notificare despre ziua de naștere.

În funcție de setările notificărilor, puteți vedea această alertă pe ecranul de blocare sau în Notification Center, precum și prin ferestre pop-up pe ecran (pentru a le modifica, accesați Settings > Notifications > Calendar).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 16 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?