Cum sa pui un folder pe dock-ul de pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Stația de andocare de pe iPhone vă oferă doar spațiu pentru patru pictograme (opt pe un iPad), iar majoritatea oamenilor păstrează doar aplicațiile preferate acolo. Dar știi că poți să ții dosarele pe dock? Iată cum.

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a crea un folder pe iOS, atingeți și țineți apăsată o pictogramă a aplicației (având grijă să nu apăsați destul de mult pentru a activa Touch 3D). Când pictograma începe să se răsucească, trageți-o peste o altă pictogramă de aplicație și lăsați-o. Acest lucru creează un dosar pe care apoi îl puteți adăuga mai multe aplicații în același mod.

Problema este că nu puteți crea un dosar direct pe doc. Dacă încercați să trageți o pictogramă de aplicație pe una care este deja pe doc, prima pictogramă va fi trimisă înapoi la locul său inițial.

 

În schimb, trebuie să creați mai întâi un dosar, apoi glisați dosarul în doc. De asemenea, trebuie să aveți un spațiu gol deja pe doc. Nu puteți trage un dosar pentru a înlocui o pictogramă aflată deja pe doc.

Este un mod ușor de ocolit, dar funcționează perfect.

Acest truc se poate folosi de ceva versiuni bune ale iOS, dar este surprinzator cât de puțini oameni știau despre asta. Adăugarea de directoare în docuri vă permite să plasați mai multe aplicații preferate în față și centru – un avantaj dacă utilizați mai multe pagini pe ecranul de pornire.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?