Cum sa reglezi marcajul de timp eronat al mesajelor Gmail

Configurare noua (How To)

Situatie

In ultima perioada am observat ca toate mesajele Gmail au afisata ora in mod eronat pentru fiecare in parte (o intarziere de cateva ore). Am verificat setarile legate de fusul orar si totul era in regula. Am verificat pana si setarile Gmail-ului, dar nu exista setari pentru  a schimba fusul orar.

De aceea ma intreb: de unde isi ia Gmail-ul informatiile privind timpul de primire a e-mail-ului si cum poti seta corect fusul orar?

Solutie

In mod normal nu acord multa atentie setarilor Internet-ului (forum-uri, conturile de e-mail on-line etc) dar cand am verificat mesajele Gmail, am observat acest lucru, respectiv faptul ca fusul orar este decalat pentru e-mail-uri.

1

Nota: Pentru a vedea fusul orar, deschideti un mesaj, dati click pe arata detalii de langa data mesajului.

Ati crede ca fusul orar poate fi schimbat din optiuniile Setari ale contului Gmail, dar nu se poate. In schimb, tinand cont de informatiile despre fusul orar ca sunt o setare gobala va trebui sa le schimbati din setarile de cont Google.

2

  • Pentru a schimba, dati click pe link-ul „Edit”, imediat dupa informatiile personale. Apoi, in fereastra cu informatiile legate de cont, selectati fusul orar al zonei dumneavoastre dand click pe caseta de selectare de langa „Afisare fus orar” urmat de schimbarea acestuia folosind sageata cu varful in jos.

3

  • Odata ce ati facut schimbarea, dati click pe butonul „Save” din josul ecranului, urmat de selectarea butonului „Back” din confirmarea notificarii galbene.

Acum ar trebui sa vizualizati fusul orar corect afisat pe display-ul cu informatiile personale. Pentru a reveni in casuta Gmail, dati click pe link-ul Gmail din dreapta. Acum ar trebui sa va arate corect ora la care ati primit mesajul.

Daca ora este in continuare eronata, verificati fusul orar de la ceasul calculatorului. Probabil va trebui sa-l schimbiti pe fusul orar de care aveti nevoie.

Daca vreodata doriti sa accesati setarile contului de Google din Gmail, dati click pe link-ul cu „Setari” , in coltul din dreapta sus al ecranului, apoi selectati tab-ul „Cont”. Accesati sectiunea setarile Contului Google si veti vedea link-ul cu setarile contului Google.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?