cum sa transformi poze facute cu smartphone-ul tau in modele 3D

Configurare noua (How To)

Situatie

Multumita numarului mare de senzori bogatiei de tehnologii incorporate in hardware-ul unui smartphone, intrebuintarile acestui dispozitiv sunt limitate numai de varietatea aplicatiilor adaptate componentelor sale. Evolutia fulminanta a calitatii echipamentului foto incorporat in smartphone-uri permite captarea unor imagini foto sau video incredibil de detaliate, imagini ce pot fi procesate, in cazul nostru, in modele 3D. Da, iti poti fotografia un prieten iar telefonul tau ii va transforma poza intr-un model 3d ce poate fi inclus in aplicatii 3D, cum ar fii animati si chiar jocuri. Iata cum procedam pentru a obtine o astfel de poza.

fatau

Solutie

Pasi de urmat

Exista mai multe aplicatii care pot face acest lucru. Ele functioneaza foarte similar. In cazul de fata, voi folosi aplicatia  seene. Aplicatiase gaseste pe appstore sau GooglePlay iar instalarea este foarte usoara. Este nevoie doar sa apesi butonu “install”

seene1inst

 

Odata instalat, apasam pe iconita aplicatiei,

31cf4246c64de7fc854f365e63a6f2f4

 

 

Apasa iconita declansatorului in dreapta, sus.

seene3

 

Incadreaza-ti subiectul dorit in centrul ecranului si apasa iconita declansatorului

seene4

Deplaseaza-te usor intr-o singura directie in timp ce mentii subiectul pozei cat mai bine incadrat in centrul ecranului.

seene5

Continua sa te deplasezi pana ce cercul din centrul imaginii devine in intregime verde.seene6

Fotografierea este completa. Telefonul tau va procesa datele captate intr-un model 3d

seene7

odata procesata, vei putea aplica tot felul de filtre imaginii 3d.

seene8

Pentru a salva imaginea, apasa butonul din dreapta, sus

seene9

E posibil sa nu-ti iasa din prima, dar cu putin exercitiu, captarile iti vor iesi de fiecare data. Poti fotografia cam orice subiect atata timp cat acesta nu este translucid, lipsit de texturi, nu se misca brusc sau nu are un numar foarte mare de suprafete reflectorizante.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 out of 8 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?