Cum sa trimiti mesaje cu ajutorul Alexei

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum reusesti sa trimiti mesaje cu ajutorul Alexei.

Amazon face mai usoara comunicarea cu prietenii și familia cu ajutorul Echo-ului tău.

Solutie

 

Compania a adăugat abilitatea de a trimite mesaje text altor persoane prin Amazon Echo, Echo Dot sau Tap. După ce porniți funcția din aplicația Amazon Alexa de pe telefonul dvs. Android , veți avea opțiunea de a trimite mesaje SMS utilizând doar vocea dvs.

Vreți să încercați? Iată un ghid rapid:

1. Deschideți aplicația Alexa de pe dispozitivul Android.
2. Selectați fila Conversații.
3. Alegeți pictograma Contacte din partea de sus a paginii.
4. Defilați la opțiunea care afișează “Profilul meu” și atingeți-o.
5. Comutați pe opțiunea de trimitere a mesajelor SMS.
6. Acum că sunteți înființat, spuneți “Alexa, trimiteți un mesaj text”. Alexa vă va întreba pe cine doriți să trimiteți mesajul dvs. Odată ce alegeți pe cineva care se află în Contacte în cadrul aplicației Alexa, puteți să recitiți mesajul.
7. Când sunteți mulțumit de mesajul dvs., pur și simplu trimiteți-l .

În plus, Amazon a confirmat companiei TechCrunch că mesajele SMS vor funcționa numai cu telefoane Android. Deci, dacă doriți să emiteți o comandă vocală SMS către ecoul dvs., veți avea doar opțiunea să o trimiteți celor care au dispozitive Android. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că numai cei care au dispozitive Android pot răspunde efectiv la dvs.
Amazon a declarat pentru TechCrunch că Apple nu-și pune API-ul de mesagerie la dispoziția terților, lăsând în cele din urmă Amazon și Alexa să iasă din mix. Compania a confirmat, de asemenea, că va face ca această facilitate să fie disponibilă la nivel internațional la un moment dat în viitor, dar nu a spus exact când.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?