Cum să vă recuperați parola de Instagram

Configurare noua (How To)

Situatie

Indiferent dacă ați uitat parola Instagram sau a schimbat altcineva fără permisiunea dvs., Instagram oferă o modalitate destul de simplă de a o recupera. Schimbarea parolei Instagram este puțin diferită atunci când știți parola dvs. curentă, dar doriți doar să o schimbați la una nouă.

Solutie

Resetați parola din aplicatie:

Utilizăm versiunea Android pentru exemplul nostru aici, dar funcționează aproximativ la fel pe iPhone sau iPad. Deschideti aplicația Instagram și apoi apăsați pe link-ul “Obțineți ajutor de conectare” de pe pagina de sign-in.

Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care l-ați utilizat când v-ați creat contul, apoi apăsați pe butonul “Următorul”.

Apoi, aveți posibilitatea ca Instagram să vă trimită un mesaj e-mail sau SMS sau să vă puteți conecta utilizând un cont Facebook conectat dacă ați setat acest lucru. Ne vom uita la utilizarea unui mesaj de e-mail aici, dar utilizarea opțiunii SMS este foarte asemănătoare. Dacă alegeți un mesaj SMS, veți primi un text cu un cod pe care îl puteți scrie în aplicație. Apoi veți putea seta o nouă parolă și veți putea să vă conectați.

După alegerea opțiunii de e-mail, veți primi un mesaj de e-mail la adresa pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie la Instagram.

În mesajul respectiv, atingeți butonul “Conectați ca <numele utilizatorului”. Alternativ, puteți atinge linkul “Resetați parola Instagram”. Ambele vă vor aduce la o pagină de resetare a parolei.

Introduceți noua parolă (nu uitați să o faceți una puternică, sigură), apoi apăsați butonul “Resetare parolă”.

Veți fi apoi conectat (ă) și redirecționat (ă) la feedul dvs. Instagram.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(71 din 152 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?