Cum se afișează toate mesajele ca text simplu în Outlook

Configurare noua (How To)

Situatie

Citirea e-mailului în text simplu poate fi o evitare  a formatarii complicate. Iată cum se utilizează textul simplu ca implicit în Outlook.

Înainte de a ajunge în modul de a face acest lucru, merită menționat faptul că textul simplu are beneficii și dezavantaje, atât pentru expeditor, cât și pentru receptor. Principalul dezavantaj al textului simplu este că nu are formatare și nici o funcționalitate inline, cum ar fi imagini sau link-uri. Practic, întreaga corespondență pe care ați citit-o va părea puțin diferită dacă o citiți în text simplu, iar unele e-mailuri vor fi aproape greu de citit dacă au fost foarte formatate.

Cu toate acestea, există și beneficii. Textul simplu este mai sigur, deoarece nimic nu este ascuns. Nu pot exista imagini de urmărire încorporate și nici adrese URL ascunse de phishing (pentru că dacă adresa URL este vizibilă în text simplu, veți putea vedea întreaga adresă URL, mai degrabă decât textul pe care expeditorul voia să îl vedeți). Din acest motiv, e-mailurile cu text simplu pe care le trimiteți sunt mai puțin susceptibile de a fi văzute ca fiind periculoase sau malware de scanere automate, deoarece textul simplu nu poate fi la fel de periculos ca HTML. (Aceasta nu înseamnă că cineva nu vă poate trimite un link rău intenționat în text simplu, dar este mult mai greu să vă încercați să faceți clic pe el.)

Având în vedere acest lucru, iată cum să citiți toate mesajele în text simplu, să trimiteți toate mesajele în text simplu și să trimiteți doar un mesaj individual în text simplu.

Solutie

Pasi de urmat

Citirea e-mailului în text simplu.

Dacă doriți să citiți toate e-mailurile în text simplu, accesați Fișier> Opțiuni> Centru de încredere> Setări centru de încredere.

Alegeți opțiunea Securitate e-mail și porniți opțiunea “Citiți toate e-mailurile standard în text simplu“.

Dați click pe “OK” pentru a ieși din Setările Centrului de Trust și “OK” din nou pentru a ieși din fereastra Opțiuni. Outlook va afișa acum toate e-mailurile pe care le deschideți în text simplu.

Trimiterea tuturor mesajelor în text simplu.

Puteți forța toate mesajele pe care le scrieți să fie în text simplu prin deschiderea fișierului> Opțiuni> E-mail, deschiderea meniului derulant “Compune mesaje în acest format” și selectând “Text simplu”.

Faceți click pe “OK” pentru a ieși din Opțiuni, iar formatul implicit pentru trimiterea mesajelor noi va fi acum text simplu.

Trimiterea unei e-mailuri specifice în text simplu.

Dacă doriți să lăsați ca format implicit formatul HTML standard, dar doriți să scrieți o corespondență individuală în text simplu, puteți face și asta. După ce ați pornit un mesaj nou, faceți click pe Formatare text> Text simplu.

Dacă semnătura dvs. are cod HTML, cum ar fi un link sau formatare, Outlook afișează un avertisment care vă informează că veți pierde acest lucru atunci când modificați textul simplu.

Faceți click pe “Continuați” pentru a schimba mesajul în text simplu. După ce faceți acest lucru, îl puteți modifica înapoi la codul HTML, dar va trebui să vă recreați semnătura; este mai ușor să eliminați e-mailurile și să creați unul nou.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(15 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?