Cum setezi “Out of Office” in Outlook

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum activezi “Automatic Replies (Out of Office)” sau “Out of Office” in Microsoft Office Outlook.

Solutie

Pentru a activa Out of office urmeaza pasii de mai jos:

  1. Intră în aplicația Microsoft Outlook 2013. Dă click pe File / Fișier – este primul buton din stânga în bara de meniu (vezi imaginea de mai jos)

  1. Selecteaza și dă click pe Info. Alege adresa de email pentru care dorești să setezi un mesaj de tip Autoreply / Răspuns Automat. Apoi, dă click pe iconița Automatic Replies / Răspunsuri automate (vezi imaginea de mai jos).

  1. Odată ce ai apăsat pe butonul Automatic Replies / Răspunsuri automate se va deschide o fereastră în care vei putea seta mesajul Răspunsului automat, detalii despre livrare și detalii despre redirecționarea mesajelor către o altă adresă în perioada în care vei fi indisponibil. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi:
  • Bifează opțiunea „Send automatic replies / Trimite răspunsuri automate”
  • Setează perioada în care vei fi absent din birou (spre exemplu, plecat în concediu): Data & ora de la care vei fi absent, data & ora până la care vei fi absent.
  • Poți seta mesaje identice sau distincte în funcție de originea destinatarului: din interiorul organizației tale sau din exteriorul organizației tale
  • Pentru a edita mesajul unui răspuns automat destinat colegilor tăi, folosește tab-ul intitulat „Inside My Organization / În Organizație”
  • Pentru a edita mesajul unui răspuns automat destinat persoanelor din afara organizației tale, folosește tab-ul „Outside My Organization / În afara Organizației”. Notă: dacă ai activat această opțiune, nu uită să scrii un mesaj în fereastra respectivă.
  • Apasa OK pentru a finaliza

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?