Doriți să ștergeți contul Twitter permanent?

Configurare noua (How To)

Situatie

Doriți să ștergeți contul Twitter permanent?

Indiferent de motivul care v-a determinat să eliminați un cont Twitter, puteți face într-un mod simplu. Cu toate acestea, înainte de a șterge contul definitiv, va trebui să-l „dezactivezi”. Dezactivarea este o stare de cont temporară care se întâmplă fie în mod intenționat atunci când schimbați setările contului, fie automat dacă nu postați tweeturi și nu vă conectați la contul dvs. Când dezactivați un cont Twitter, veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a vă schimba părerea înainte de ștergerea de tweet-uri, urmăritori, favorite și alte date. Dacă nu vă conectați la cont în acele 30 de zile, contul va fi șters definitiv. Prin urmare, dacă nu folosiți contul de Twitter de mult timp, s-ar putea ca acesta să fi fost deja șters. Dacă doriți totuși să îl eliminați intenționat, ar trebui să efectuați pașii de mai jos.

IMPORTANT: rețineți că nu veți putea utiliza adresa de e-mail sau numele de utilizator Twitter pe un alt cont după ștergerea celui vechi, decât dacă le schimbați și apoi confirmați modificările înainte de dezactivare. Pentru a avea șansa de a reutiliza numele de utilizator sau adresa de e-mail, asigurați-vă că schimbați numele de utilizator și adresa de e-mail înainte de dezactivarea contului Twitter:

  • Modificările adresei de e-mail trebuie confirmate. În acest scop, Twitter va trimite un link.
  • Odată terminat, vă puteți dezactiva contul de Twitter.
  • Cum dezactivați contul Twitter?
  • Conectați-vă la contul dvs. pe twitter.com.
  • Deschideți Setările contului și selectați Dezactivați contul meu.
  • Citiți informațiile furnizate și faceți clic pe OK, bine, dezactivați contul.

Când apare o fereastră de confirmare, introduceți parola și confirmați că doriți să vă dezactivați contul.După cum am arătat, dezactivarea înseamnă că toate datele dvs. vor fi salvate în baza de date a Twitter-ului în cazul în care ați decide să le reactivați. După 30 de zile, contul cu toate datele sale va fi șters definitiv, deci nu trebuie să faci nimic altceva.

Cum să ștergeți Twitter pe desktop Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul Twitter Faceți clic pe Setări și confidențialitate din meniul derulant sub pictograma profilului În secțiunea Cont din meniu, faceți clic pe Dezactivați contul Faceți clic pe Dezactivați Introduceți parola când vi se solicită și faceți click pe Dezactivați contul

Cum se șterge Twitter pe Android

  • Pictograma profilului dvs. Atingeți sau meniul hamburger (după cum se poate aplica aplicația) din partea sus a ecranului
  • Accesați meniul Setări și confidențialitate și atingere Cont
  • Apăsați opțiunea Dezactivați pentru a putea avea
  • Apăsați Dezactivați
  • Introducerea cuvântului când vă puteți solicita și atinge Dezactivați
  • Atingeți Da, dezactivați

Cum se șterge Twitter pe iOS

  • Atingeți pictograma profilului din partea de sus a ecranului
  • Selectați Setări și confidențialitate și atingeți Cont
  • Apăsați Dezactivați contul
  • Atinge Dezactivați și introduceți parola când vi se solicită
  • Apăsați Dezactivați și urmați acest lucru atingând Da, dezactivați.

Solutie

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Article Attachments

Voteaza

(5 din 18 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?