Logarea automata a userului fara parola – Windows 7/8.1

Configurare noua (How To)

Situatie

Avem situatia in care dorim ca sistemul de operare Windows sa ruleze procesul de logare fara a ne mai cere parola. In pasii urmatori, va voi arata cum se poate face acest lucru.

Backup

Nu este cazul.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand, va trebui sa ne logam in windows. Odata logati, vom apasa tasta Windows in combinatie cu tasta R (Windows + R), urmand ca pe desktop sa se deschida fereastra “Run” (ca in imaginea de mai jos). In casuta “Open” vom scrie “control userpasswords2” si vom da un click cu mouse-ul pe butonul “OK”.

pas1

Dupa ce dam click pe butonul “OK”, se va deschide fereastra “User Accounts” unde vom scoate bifa din campul “Users must enter a user name and password to use this computer”.

pas2.2

Dupa ce scoatem bifa, vom da un click pe butonul “Apply”, se va deschide fereastra “Automatically Log On” unde va trebui sa tastam parola userului in campurile “Password” si “Confirm Password”.

pas3

Dupa tastarea parolei, vom da un click pe butonul “OK” pentru a ne intoarce in fereastra “User Acconts”. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, bifa a fost scoasa.

pas4

Vom da si aici un click pe butonul “OK”, dupa care vom da un restart. Dupa restart, Windows-ul va face logarea automat fara sa ne mai ceara parola.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 15 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?