Messages pentru Mac: Configurarea iMessage

Configurare noua (How To)

Situatie

Puteți trimite mesaje nelimitate prietenilor care utilizează iPhone, iPad, iPod touch și Mac cu iMessage.

Pentru iMessage, vă trebuie un ID Apple. Dacă ați configurat un cont de iTunes sau iCloud, aveți deja un ID Apple. Dacă nu aveți un ID Apple, puteți crea unul în Mesaje.

Dacă aveți un cont de mesagerie cu AOL Instant Messenger (AIM) sau Jabber, îl puteți adăuga și pe acesta la Mesaje. Consultați Configurarea altor conturi de Internet.

Configurarea iMessage :

Solutie

Pasi de urmat

Selectați Mesaje > Preferințe, faceți clic pe Conturi, apoi selectați iMessage din lista Conturi.

Introduceți ID-ul Apple și parola dvs., apoi faceți clic pe Autentificare.

După ce vă autentificați, efectuați una dintre acțiunile următoare:

 • Specificați adresele de e-mail și numerele de telefon care primesc mesaje: Faceți clic pe Adaugă e-mail, apoi introduceți adresele de e-mail. Selectați adresele de e-mail și numerele de telefon pe care doriți să le utilizați pentru a primi mesaje.

  Dacă ați asociat un număr de telefon ID-ului dvs. Apple, acesta va fi adăugat în mod automat la listă. Când configurați iPhone-ul pentru a utiliza ID-ul Apple, numărul dvs. de telefon va fi asociat cu ID-ul dvs. Apple.

 • Notificați alte persoane când le-ați citit mesajele: Selectați “Trimite recipise de citire”. Dacă activați recipisele de citire, persoanele care vă trimit mesaje vor putea să vadă când le-ați citit.

  Puteți de asemenea să trimiteți recipise de citire doar pentru o conversație.

Întreruperea utilizării aplicației iMessage

Dacă nu doriți să mai vedeți mesaje de la iMessage pe Mac, puteți să dezactivați contul sau să ieșiți din cont.

Selectați Mesaje > Preferințe, faceți clic pe Conturi, apoi selectați contul iMessage din stânga.

 1. Procedați după cum urmează:
  • Dezactivați contul: Deselectați “Activează acest cont”. Atunci când dezactivați un cont, statusul dvs. afișat este Offline.
  • Ieșirea: Faceți clic pe Ieșire, apoi confirmați că doriți să ieșiți. Atunci când vă deconectați de la iMessage, nu veți mai primi mesaje prin acel cont.

Dacă aveți un iPhone cu iOS 8.1 sau o versiune ulterioară, puteți, de asemenea, trimite mesaje SMS către orice telefon mobil de pe Mac-ul dvs. Consultați Configurarea iPhone-ului pentru SMS-uri pe Mac-ul dvs.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?