Stergerea reala a hard disk-ului in Windows 10, 8 sau 8.1

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Ștergerea reala a unui hard disk în Windows 10, Windows 8 sau Windows 8.1 nu este dificil de realizat, dar înainte de a face acest lucru trebuie să fiți sigur că sunteți conștient de riscurile implicite. Rețineți că o ștergere reala nu este similară cu o operațiune de formatare sau cu o instalare curată a Windows.
Când ștergeți informații de pe unitatea hard disk și chiar când o formatați, nu vă eliminați definitiv datele. Sistemele de fișiere vor fi eliminate, dar datele dvs. vor deveni “invizibile”, iar cu ajutorul unei soluții software sau hardware adecvate și dedicate, dvs. sau altcineva, puteți restabili cu ușurință ceea ce credeati ca ati șters definitiv. De aceea, dacă doriți să scăpați de programe, informații sau date personale pentru totdeauna, trebuie să efectuați o ștergere reala.

Solutie

Cum se șterge un hard disk în Windows 10, 8 sau 8.1
Există mai multe moduri în care vă puteți șterge datele. Puteți, desigur, alege să utilizați un degausser pentru a întrerupe domeniile magnetice de pe unitate sau chiar puteți alege să distrugeți fizic unitatea hard disk. Dar dacă doriți să efectuați o operațiune mai elegantă, atunci ar trebui să utilizați un software gratuit distribuit și dedicat.

Acest software de distrugere a datelor va șterge automat hard disk-ul dvs. prin eliminarea definitivă a tuturor fișierelor stocate pe acesta. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați programul, să îl instalați pe dispozitivul Windows 10, 8 sau 8.1 și să urmați instrucțiunile de pe ecran. Utilizarea unui software dedicat pentru ștergerea unității de disc este mai buna decât utilizarea altor metode obscure care ar putea deteriora permanent hard diskul.

În ceea ce privesc instrumentele de distrugere a datelor, puteți utiliza oricând DBAN, CBL Data Shredder sau ErAcer.

Deci, așa puteți șterge oricând un hard disk pe Windows 10, Windows 8 sau Windows 8.1. Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de alte informații legate de acest subiect, nu ezitați și împărtășiți-vă ideile cu echipa noastră, utilizând câmpul de comentarii de mai jos.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(15 din 29 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?