Ulefone Power

Configurare noua (How To)

Situatie

Produsul este fabricat de Ulefone si se numeste Power iar acesta detine procesorul octa-core MediaTek MT6753 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB RAM LPDDR3 si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.Ulefone-Power

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzor Sony IMX214 si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si detine senzor OmniVision OV5648.Carcasa de tip unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Ulefone Power este un phablet dual-sim(microSIM + microSIM/microSD), compatibil 4G care dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, senzor infrarosu si USB OTG iar terminalul este dotat cu un senzor de amprente.

Noul smartphone al celor de la Ulefone are 9.5 mm grosime, cantareste 190 de grame si este dotat cu un acumulator „gigant” de 6.050 mAh care dispune de functia quick charging.

Smartphone-ul Ulefone Power  ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1 iar telefonul va receptiona in curand update la cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?