Cum să vedeți tabloul de bord de confidențialitate Samsung

Configurare noua (How To)

Situatie

Android 12 a introdus o caracteristică numită „Privacy Dashboard”. Este punctul tău unic pentru toate lucrurile legate de confidențialitate de pe telefonul tău. Dispozitivele Samsung Galaxy au și o versiune a acesteia.După cum v-ați putea aștepta de la nume, Tabloul de bord de confidențialitate afișează informații despre confidențialitate într-un singur loc. Puteți vedea ce aplicații folosesc ce permisiuni și cât de des o fac.

Pe dispozitivele Samsung, nu se numește de fapt „Tabloul de bord de confidențialitate”. Samsung a dezvăluit funcțiile și le-a pus în secțiunea „Confidențialitate” a setărilor. Puteți vedea aceleași lucruri ca și pe dispozitivele Google Pixel, doar într-o prezentare ușor diferită.

Cum să găsiți tabloul de bord de confidențialitate Samsung

  • Mai întâi, să glisăm în jos din partea de sus a ecranului pentru a dezvălui plăcile Setări rapide. Atingeți pictograma roată pentru a deschide Setări.
  • Acum derulați în jos la secțiunea „Confidențialitate”.
  • Primul lucru pe care îl veți vedea sunt niște diagrame în partea de sus a ecranului care arată permisiunile care au fost utilizate în ultimele 24 de ore. Putem vedea că o aplicație a folosit camera, trei au folosit microfonul și 13 au folosit locația. Atingeți „Toate permisiunile” pentru a vedea mai multe.
  • Sub acesta se află „Managerul de permisiuni”. Aici puteți vedea toate permisiunile și ce aplicații au voie să le acceseze.
  • Înapoi pe pagina de confidențialitate, următorul lucru pe care îl puteți face este să dezactivați „Accesul la cameră” și „Accesul la microfon” pentru toate aplicațiile.
  • Ultimul lucru este o opțiune de a primi o alertă atunci când clipboard-ul este accesat de o aplicație.

Asta este tot ce există pentru Managerul de tablou de bord al Samsung. S-ar putea să nu fie la fel de strălucitor ca implementarea Google, dar toate aceleași caracteristici există. Confidențialitatea este un lucru foarte important la care să te gândești cu smartphone-ul tău, așa că asigură-te că folosești aceste instrumente.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?