Cum sa folosesti “Find my iPhone” si cum sa actionezi in caz de furt

Configurare noua (How To)

Situatie

Aveti un iPhone si l-ati pierdut ori prin casa ori in alta parte si doriti sa il gasiti sau sa stergeti date importante din el.Aveti posibilitatea urmand pasii de mai jos.

Solutie

Pasi de urmat

Primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a putea folosii functia “Find my iPhone” trebuie sa aveti activata aceasta functie.Activarea se face in felul urmator:

Se acceseaza din meniul telefonului ” Settings” apoi mergem in “iCloud” si gasim functia “Find my iPhone”

find_my_phone_-2find_my_phone_-1

Daca avem aceasta functie activata putem merge mai departe.

In caz de pierdere acceesam https://www.icloud.com/ si ne logam cu apple id si parola dumneavoastra.Ca in imaginea de mai jos.

find_my_phone_1

 

Unde gasim functia “Find my iPhone” sau “Gasire iPhone” ,in romana.

 

 

find_my_phone_2

 

Se acceseaza functia “Find my iPhone” unde trebuie sa mai introducem odata parola de la contul de iCloud.

find_my_phone_3

 

Dupa ce am bagat din nou parola contului de icloud telefonul va fi localizat si va fi aratat pe harta(ca in imaginea de mai jos)

find_my_phone_4

 

 

Dupa localizare avem mai sus de harta optiunea “All devices” -“Toate Dispozitivele”.

Dam click pe aceasta si vor aparea toate dispozitivele inregistrate pe acest cont de icloud.Aici selectam dispozitivul pierdut.

find_my_phone_4

find_my_phone_5

La selectarea unui dispozitiv avem 3 optiuni:

find_my_phone_6

1.Redare sunet-care daca telefonul este pierdut prin casa scoate un sunet  pana cand il opriti iar pe ecranul telefonului va aparea un mesaj ca in imaginea de mai jos.

find_my_phone_0

2.Modul Pierdut- aceasta optiune ne ajuta in cazul in care telefonul a fost pierdut ,vă blochează dispozitivul cu un cod de acces pentru ca alte persoane să nu poată accesa informațiile dvs. personale. Atunci când dispozitivul dvs. este în modul Pierdut:

 

Puteți afișa pe ecran un mesaj particularizat. De exemplu, puteți să specificați că dispozitivul este pierdut sau să furnizați informații de contact.

 

Dispozitivul dvs. nu afișează alerte și nu redă sunete atunci când primiți apeluri telefonice, mesaje sau notificări ori când vreo alarmă este dezactivată.

 

Aplicația Găsire iPhone încearcă să suspende orice card de credit sau de debit pe care-l aveți în Passbook pentru ApplePay chiar dacă dispozitivul dvs. iPhone este offline.

3.Sterge iPhone-Pentru a șterge:

 

 

Un dispozitiv iOS: introduceți parola ID-ului dvs. Apple ID sau parola ID-ului Apple al membrului familiei. Dacă dispozitivul pe care îl ștergeți rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară, introduceți un număr de telefon și un mesaj. Numărul și mesajul sunt afișate pe ecran după ștergerea dispozitivului.

 

Mult Succes.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(51 din 107 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?