Cum sa dezactivezi Bing Integration din Start Menu

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows 10 , by default, trimite tot ceea ce cautati in Start Menu catre servere oferindu-va rezultate la cautarea Bing. Mai bine va asigurati cand tastati chestii personale sau mai simplu putem dezactiva Bing Integration.

Solutie

Pasi de urmat

Din fericire Bing Integration este usor  de dezactivat.Trebuie sa va duceti in ecranul “Cortana search settings”.Cel mai simplu mod in care sa ajungeti acolo este sa tastati “cortana settings” in Start Menu si sa alegeti  Cortana&Search settings”

 

 

solutie 2 1

Aceasta selectie  va deschide ecranul pentru “Cortana & Search settings” iar ca sa dezactivati Bing Integration va trebui sa dati disable si la Cortana apasand pe switch-ul on/off

 

 

poza 2 2

Acum dupa ce ati dezactivat Cortana ecranul de dialog va oferi o optiune de oprire pentru “Search online and include web results”. Trecand switchul pe “off” dezactivati de fapt Bing Integration din Start Menu.poza 2 3

Dupa ce ati urmat pasii de mai sus o sa observati ca atunci cand cautati ceva in Start Menu va aparea “Search my stuff” in loc de “Search the web”

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?