Dezinstaleaza rapid Lotus Notes

Configurare noua (How To)

Situatie

In functie de tipul de instalare, fisierele programului Lotus Notes pot fi localizate in mai multe partitii si chiar in fisiere ascunse. Dezinstalarea din control panel nu sterge toate fisierele asociate programului si la o eventuala re-instalare putem intampina dificultati legate fisiere care nu se dezinstaleaza implicit. Iata cum procedam pentru a sterge toate fisierele legate de lotus notes din locatiile unde este instalat:

Backup

Daca vrem sa pastram anumite fisiere ce tin de user, cum ar fi replica locala, arhiva, contacte sau desktop, le vom muta din folderul NotesData in alt folder ce nu are legatura cu functionarea clientului Lotus Notes.

Solutie

Pasi de urmat

In browser, accesam site-ul:

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21459714

Navigam in partea de jos a paginii nou-deschise si descarcam aplicatia NICE tool.

2

 

 

Dupa ce descarcarea s-a finalizat, dezarhivam programul, dam pe el click-dreapta si il executam cu drepturi de Administrator.

admin

In fereastra nou-deschisa bifam casutele “Remove Program files” si “Remove Data files” si apasam “Remove”. Dezinstalarea poate dura intre 2-10 minute. Lotus notes, impreuna cu folderele specifice utilizatorului, au fost sterse complet.

3

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?