Cum instalez Ios 10 Beta pe Iphone?

Configurare noua (How To)

Situatie

Ai un iphone si vrei sa instalezi Ios 10 Beta, va trebui specificat inainte de update ca Ios 10 Beta va rula decat pe urmatoarele dispozitive.

iphone; 5,5s,5c,SE.6 plus,6s, 6s plus,6

Avantajele acestui Ios  10 Beta este ca telefonul tau va rula mult mai rapid si va fi mult mai stabil si ca vom colecta erori si le vom trimite catre Apple pentru inbunatatirea urmatoarelor versiuni.

Solutie

Pasi de urmat

Dupa ce te-ai asigurat ca telefonul tau este compatibil va trebui  sa sti ca ai nevoie de 1,7 GB spatiu ,si va trebui obligatoriu sa fie incarcat peste 50% sau daca nu va trebui conectat la o sursa de energie si sa urmezi cativa pasi.

Dupa dispozitivul tau vei rula Safari si te vei duce pe;   https://beta.apple.com/profile si te vei loga cu contul tau Apple apoi vei da  clic pe Downland Profile.

Dupa se va deschide o alta imagine unde vei da instal.

img_577eeb15e1eafimg_577eeb77324e7

 

 

 

 

Dupa ce sa finalizat actualizarea profilului de acum vom putea descarca si instala Ios 10., se va cere restart la dispozitiv.

Se va da restart si dupa ne vom duce in dispozitiv la fereastra Setting>General>Software Update si se va deschide o noua fereastra unde vom alege Downland and instal.

img_577eebf5b5c99ximg_577ef152deadf.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.YveKeE9lHE

 

Vom astepta cam 20 de minute si dupa telefonul va reporni si se va deschide cu o noua imagine si cel mai important o iconita Feedbak, care va aduna erorile semnalate de utilizatori.

Cu un minut in plus din partea utilizatorilor Apple va analiza aceste erori primite si le vor remedia la urmatoarele variante de IOS

 

 

img_577ffecdac4dbximg_577fff0f5fd80.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.8Mjr4sRS2j

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(15 din 38 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?