Mass update in Sugar CRM

Configurare noua (How To)

Situatie

 

 

 

 

Utilizatorii fara drept de admin, dar abilitati in acest sens, pot actualiza sau modifica in masa inregistrarile din Sugar CRM. In acest exemplu am ales modulul Task, pentru a actualiza numele titularului – transferand astfel drepturile asupra inregistrarii.

Se va merge in modul listare a modului si se va aplica un filtru (optional) pentru a selecta inregistarile ce se doresc modificate.

Pentru a crea filtru se apasa pe butonul “create” din stanga iar primul triteriu va aparea – in scopul acestui exemplu am ales inregistrarile care au in campul “assigned to” numele utilizator specific, care nu nici unul din statusurile selectate si case sunt prevazute sa expire pe o data specifica.

 

1

Backup

 

 

 

 

 

Dupa aplicarea acestui criteriu inregistrarile ce indeplinesc cerintele filtrului apar listate dedesubt – putem afla numarul lui prin apasarea linkului “Selet all records”

2

– aceasta fraza poate induce in eroare pentru ca maximul de inregistrari pe care Sugar stie sa le contorizeze este 1000, deci daca aveti peste 1000 de inregistrari ce indeplinesc criteriile filtrului nu veti vedea numarul lor ci doar ca sunt peste 1000; in orice caz aceste chiar daca sunt peste 1000 se vor modifica toate.

3

 

 

Solutie

Dupa ce am selectat toate inregistrarile dorite apasam pe meniul “Mass Update” si selectam campul ce se doreste modificat. Aceste campuri pot fi adaugate din panoul de administrare.

4

Pentru campuri multiselect, cum ar fi Teams, daca dorim sa adaugam o valoare inregistrarii apasam si Apend (ex.: daca dorim sa face o inregistrare vizibila echipei X, inregistrare momentan vizibila doar echipei Y atunci selectam inregistrarea – apasam Mass update, selectam Team – ii dam campului valoarea X selectam Apend si apasam Mass update – astfel inregistrarea va dobandi o valoare in plus si nu o va inlocui pe cea veche)

5

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?