Cum sa opresti automat sunetul tab-urilor noi in Google Chrome

Configurare noua (How To)

Situatie

Navighezi pe internet de acasa sau de la munca si nu doresti sa se auda clipurile cu autoplay incarcate pe anumite site-uri. Pentru a face acest lucru va trebui sa adaugati in browser-ul Google Chrome extensia MuteTab.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand va trebui sa deschideti browser-ul Google Chrome si sa adaugati extensia MuteTab. Pentru a face acest lucru, fie tastati intr-o pagina de google MuteTab, fie deschideti Chrome Web Store si o cautati aici. Va trebui sa adaugati in Chrome extensia cu pictograma de mai jos:

 

Mai departe va trebui sa dati click pe butonul ADD TO CHROME.

 

Mai departe vi se cere confirmarea pentru adaugarea extensiei in browser-ul Chrome. Va trebui sa dati click pe butonul Adaugati extensia (Add extension).

Dupa ce extensia a fost adaugata cu succes va aparea urmatorul mesaj in coltul din dreapta sus al paginii si va fi adaugata o scurtatura in browser-ul Chrome pentru aceasta.

 

Pentru a opri sunetul automat in toate tab-urile deschise in Chrome va trebui sa dati click pe acea scurtatura si sa selectati optiunea Privacy Mode ca in imaginea de mai jos:

Pentru a dezactiva aceasta functie va trebui sa selectati optiunea Disable automuting.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(20 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?