Cum să opriți cu adevărat opțiunea Bluetooth în iOS 11

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu iOS 11, nu mai puteți opri cu adevărat Bluetooth de la Centrul de Control de pe iPhone sau iPad. Trebuie să intrați în panoul de setări pentru a-l dezactivați real, iar următorul ghid vă arată cum puteți face acest lucru pe dispozitivul dvs. iOS 11.3 / 11.2.5 / 11.2 / 11.1 / 11.

Solutie

Acum, că nu puteți dezactiva Bluetooth de la Centrul de Control, s-ar putea să vă întrebați exact unde ar trebui să vă îndreptați pentru a-l opri. Următoarele arată unde și cum să dezactivați Bluetooth în iOS 11:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deblocați dispozitivul și să mergeți la rampa de lansare. Apoi, apăsați pe pictograma care afișează Setări pentru a deschide meniul de setări standard de pe dispozitiv. Apoi, selectați Bluetooth din listă pentru a deschide setările Bluetooth pe dispozitiv. Pe ecranul care urmează, rotiți comutatorul pentru Bluetooth în poziția oprit.

Acest lucru va dezactiva caracteristica Bluetooth și de asemenea, asigurați-vă că radiourile sunt inactive pe dispozitiv. Acesta a dezactivat funcția Bluetooth complet pe dispozitiv.

De asemenea, serviciul WiFi poate fi oprit complet folosind un mod similar. Există numeroase avantaje în ceea ce privește oprirea completă a tehnologiei Bluetooth, deoarece nu mai utilizează bateria telefonului dvs. și nu menține deschizături deschise pentru eventualele atacuri pe dispozitiv. Deoarece radiourile reale care fac transferurile Bluetooth sunt inactive, nimic nu poate fi trimis și / sau recepționat de pe dispozitivul dvs., prin urmare este complet sigur.

Acest lucru ar trebui să se aplice tuturor celor care utilizează iOS 11 pe dispozitivele dvs. Chiar dacă ați actualizat dispozitivul mai vechi cu cel mai nou sistem iOS 11, va trebui să urmați pașii de mai sus pentru a vă asigura că serviciile sunt dezactivate pe dispozitivul dvs. și nu doar pentru funcționarea acestora.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?