Backup Drivere de Windows utilizând PowerShell

Configurare noua (How To)

Situatie

În acest articol, vom vedea cum puteți să exportați și să creați copii de rezervă ale Driverelor de dispozitiv folosind PowerShell în Windows 10. Windows 10 este livrat cu PowerShell v 5, care este o linie de comandă și un limbaj de scripting, construit pe .NET Framework, conceput pentru administrarea sistemului, profesioniștii IT și dezvoltatorii. Am văzut deja o grămadă de posturi în care ni se arata cum PowerShell ne poate ajuta să simplificăm îndeplinirea sarcinilor.

Solutie

Deschideți PowerShell ca administrator. Pentru a deschide o solicitare PowerShell ridicată, în căutarea în bara de sarcini, tastați powershell. Acum, vedeți rezultatul Windows PowerShell care apare în partea de sus. Faceți click dreapta pe el și selectați Executare ca administrator.

Vom folosi cmdlet-ul Export-WindowsDriver pentru a face copii de rezervă ale driverelor. Exportul-WindowsDriver cmdlet exportă toate driverele terțe de la o imagine Windows la un folder destinație.

În fereastra PowerShell, tastați următoarea comandă și apăsați Enter:

Export-WindowsDriver -Online -Destination D:DriverBackup

Aici D: Driver Backup este dosarul de destinație, unde Driverele vor fi exportate și salvate.

De asemenea, puteți exporta driverele dintr-o imagine offline. Această comandă exportă driverele terță parte dintr-o imagine offline montată la c: offline-image este:

Export-WindowsDriver -Path c:offline-image -Destination D:DriverBackup

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?