Cum sa reduci timpul de boot-are al Windows-ului 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă te-ai săturat să aștepți și să aștepți pentru boot-ul PC-ului Windows 10, vei dori să te asiguri că este activată setarea Fast Startup. De asemenea, cunoscut sub numele de Fast Boot în Windows 8, această caracteristică va închide PC-ul în jos, similar cu modul în care setează aparatul să doarmă, scriind starea sistemului de operare într-un fișier de hibernare.
img 0500
Am încercat acest lucru pe un PC pe care îl testăm în prezent pentru a fi revizuit, iar activarea Fast Startup a redus timpul de pornire de la 1 minut la 19 secunde, un castig de 41 de secunde – două treimi din timpul de încărcare. 
Utilizatorii care le criptează cu software ca TrueCrypt, probabil că nu vor să activeze setarea, deoarece atunci vor trebui să demonteze manual driverele criptate înainte de închidere. De asemenea, pornirea rapidă poate duce la deteriorarea fișierelor sau la alte probleme pentru computerele cu boot dublu între partiții sau sisteme de operare, deci păstrați setarea dezactivată dacă gestionați computerul în acest mod.

Această setare este activă de obicei în PC-urile vândute cu Windows 10 și pe cele care au fost actualizate din Windows 8, dar este mai probabil să fie dezactivat pe dispozitivele care au fost actualizate din Windows 7. Aici sunt instrucțiuni pas cu pas pentru a activa rapid Modul de pornire.

Solutie

Pasi de urmat

Faceți click pe butonul Start.

screenshot (10)

Scrieti “Power Options”:

screenshot (10a)

Selectati Power Options:

screenshot (10b)

Click “Choose what the power button does”:

screenshot (13)

Selectați “Change settings that are currently unavailable” dacă setările de închidere sunt goale.

screenshot (14)

Bifați caseta de lângă “Turn on fast startup”:

screenshot (14a)

Click Save Changes:

screenshot (14b)

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?