Cum să restabiliți sistemul de imprimare pe computerul dvs. Mac

Configurare noua (How To)

Situatie

Imprimantele sunt celebre pentru că esueaza frecvent. O repornire rapidă a imprimantei sau a computerului rezolvă de obicei problemele cele mai intermitente, dar uneori este mai bine să resetați setările de imprimare și să reinstalați complet imprimanta. Luați în considerare acest lucru ca un pas definitiv de depanare; este mai bine să încercați mai întâi alte opțiuni.

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

Resetați sistemul de imprimare

Căutați “Imprimante” în Spotlight sau deschideți setările “Imprimante și scanere” din Preferințe sistem.

Fereastra Imprimante și scanere prezintă o listă a tuturor imprimantelor conectate. Dacă dați clic dreapta pe oricare dintre ele, puteți selecta “Reset Printing System” din meniul contextual.

Alegerea acestei comenzi șterge toate setările curente și elimină toate imprimantele din listă (nu doar cea pe care ați făcut-o clic dreapta). Pentru a vă împiedica să faceți acest lucru din întâmplare, va trebui să introduceți parola.

 

Deoarece se elimină toate imprimantele din setări, va trebui să le adăugați înapoi manual. Asigurați-vă că imprimanta este conectată și faceți clic pe butonul “+” din partea de jos a listei. Puteți vizualiza imprimantele conectate sau puteți adăuga o imprimantă fără fir în rețea.

Există niște imprimante pe care nu le puteți adăuga din acest dialog. Dacă întâmpinați probleme la obținerea unei reinstalări a imprimantei, consultați manualul imprimantei sau căutați online un instalator pentru modelul dvs. de imprimantă.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 36 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?