DNS

Server Windows 14 Solutii

Cum instalam FastPanel pe Almalinux 8

FASTPANEL este un panou de gestionare a serverului simplu si puternic, care va permite sa creati site-uri in cateva clicuri, sa gestionati e-mail, baze de date, copii de siguranta, sa planificati sarcini si sa analizati traficul.

Setati si configurati drepturile de acces dupa cum doriti – fiecare site poate fi atribuit unui singur utilizator. Pentru a imbunatati securitatea contului dvs., conectati autentificarea cu doi factori.

[mai mult...]

Cum instalam CipiCP pe Ubuntu 20.04

Cipi este un panou de control pentru server cloud bazat pe Laravel, care accepta Digital Ocean, AWS, Linode, Azure, Vultr, Google Cloud si alte VPS. Vine cu nginx, Mysql, versiuni multiple PHP-FPM, multi-utilizatori, Supervisor, Composer, npm, certificate gratuite Let’s Encrypt, implementare Git, fail2ban, Redis, API și cu o interfata grafica simpla utila pentru a gestiona Laravel, Codeigniter, Symfony , WordPress sau alte site-uri PHP.

[mai mult...]

Cum instalam BlueOnyx pe AlmaLinux 8

BlueOnyx este un cPanel gratuit si o solutie integrata de gazduire pe internet care include e-mail, DNS, transfer de fisiere si serviciu web. Ofera o interfata web usor de utilizat, care este instalata pe un server privat virtual sau hardware de baza.

Ofera Apache preconfigurat, Sendmail (facilitate de rutare a e-mailului), MariaDB sau MySQL, software Mailman și multe altele. Folosind acest panel gratuit, puteti rula Perl și SSI (Server-Side Include).

[mai mult...]

Cum instalam Hestia Control Panel pe Debian 11

HestiaCP este un panou de control al serverului web gratuit și open-source. Ofera o interfata web simpla și curata si ofera administratorilor posibilitatea de a gestiona cu usurinta functiile de baza ale serverului lor web, inclusiv gestionarea și implementarea site-urilor web, conturi de e-mail, zone DNS și baze de date.

O caracteristica placuta a HestiaCP este ca ofera aplicatii de instalare rapida, ceea ce inseamna ca ofera o modalitate rapida de a instala aplicatii web populare. La momentul scrierii, acesta include WordPress, Drupal, Joomla, Opencart, Prestashop, Laravel și Symfony.

[mai mult...]