DNS

Server Windows 14 Solutii

Cum instalam Directadmin pe Ubuntu 20.04 LTS

In acest tutorial va vom arata cum sa instalati DirectAdmin pe Ubuntu 20.04 LTS. Pentru cei dintre voi care nu stiau, DirectAdmin este un panou de control pentru gazduire web care ofera o interfata grafica si instrumente de automatizare pentru a simplifica gestionarea serverului și a contului.

Caracteristicile includ e-mail, FTP, DNS si management web, statistici, configuratie Apache, gestionarea utilizatorilor si a distribuitorilor si multe altele.

[mai mult...]

Cum instalam InterWorx pe Centos 7

InterWorx este un panou de control pentru gazduire web si un sistem de gestionare a serverelor Linux. Panoul de control InterWorx ofera instrumente pentru administratorii de server pentru a-si comanda serverele si pentru utilizatorii finali sa supravegheze operatiunile de pe site-ul lor.

[mai mult...]

Cum instalam GeekPanel pe Ubuntu 22.04

GeekPanel este un panou de control pentru gazduire web care va permite să vă gestionati serverele private virtuale printr-o interfata usor de utilizat. Puteti utiliza acest software pentru a crea si sterge site-uri web, pentru a instala si actualiza aplicatii de server si pentru a monitoriza utilizarea resurselor.

Are o serie de scripturi care pot simplifica procesul de instalare si intretinere a software-ului pe serverele dumneavoastra. Vine cu un program de instalare de script pentru aplicatii populare precum Drupal, Joomla, WordPress, Django și multe altele.

[mai mult...]

Cum instalam TinyCP pe Ubuntu 22.04

La fel ca software-ul de configurare a gazdei Webmin, TinyCP este un instrument excelent de utilizat atunci cand gestionati gazduirea web Linux. Este extrem de usor si include functii de gestionare pentru domenii, cutii postale, baze de date, FTP, Samba, firewall, VPN, GIT, SVN etc.

[mai mult...]