Instalare si configurare aplicatii

Cum creezi un cont Microsoft pe telefoanele cu Windos Phone

Desi telefoanele cu Windows Phone nu sunt la fel de populare precum cele cu Andorid, odata cu lansarea noii generatii de telefoane Microsoft Lumia, acesta a inceput sa devina cunoscut. Totusi, pentru a putea utiliza la maxim capacitatile telefonului si pentrua a beneficia de toate serviciile aferente, este necesara configurarea unui cont Microsoft si conectarea telefonului la acesta. Desi in esenta crearea si conectarea unui  cont Microsoft nu este un lucru greu, pentru utilizatorii care folosesc pentru prima data Windows Phone, operatiile acestea pot da unele batai de cap. In continuare vom invata cum sa ne creem un cont Microsoft sau cum sa ne conectam telefonul la un cont existent.

[mai mult...]

Cum poti sincroniza documente intre un PC si un telefon mobil

Detinem un fisier Excel recent lucrat de noi ori de angajatii nostri si dorim tabelul sa il avem  pe smartphone?

Simplu!

Din sutele de metode in care putem proceda de la basic-ul cablu de date si soft-ul de suita in care putem importa documente, fisiere, tabele plus o aplicatie oferita de la office ori alta aplicatie care sa stie sa afiseze un format excel si instalata pe smartphone-ul nostru pana la oportunitate care ne este oferita de catre un serviciu de tip cloud ( OneDrive, Google Drive, Office 365, DropBox etc) si ne poate permite transfer, vizualizare, modificare.

Azi am sa va explic doar o singura metoda  cat mai simpla de a avea fisierele dorite pe telefonul nostru fie el personal ori de servici.

 

 

[mai mult...]

Dezactiveaza actualizarea automata a aplicatiilor din Store App in Windows 8 sau mai mare

Daca folosesti Windows 8, 8.1 sau 10 probabil ai fost notificat deja ca Magazinul Windows descarca si instaleaza automat actualizarile pentru aplicatiile Modern (sau Metro). Atunci cand actualizarile sunt disponibile, Windows-ul nu te informeaza ca incepe procesul de actualizare si nici nu solicita permisiuni pentru a le instala.

Datorita acestor actualizari, viteza de internet poate fi mai slaba atunci cand ele se efectueaza.

Pentru a dezactiva actualizarea automata urmeaza pasii:

 

[mai mult...]

Afla cum se proiectează ecranul unui Windows Phone pe un windows

Oare de câte ori ai vrut să le arăți prietenilor fotografii, videoclipuri sau jocuri de pe telefonul tău?

Din fericire, Windows Phone are o opțiune interesantă care îți permite să proiectezi ecranul Windows Phone pe un calculator, folosind o simplă conexiune USB. Acest instrument necesită o aplicație suplimentară pe care trebuie să o instalezi pe calculatorul tău.

[mai mult...]

Cum sa controlezi calculatorul de pe telefonul mobil cu Windows Phone?

Iti poti controla calculatorul de pe telefon mobil cu sistem de operare Windows Phone folosind RDP  (Remote Desktop Protocol)

Trebuie sa fii conectat cu telefonul (Wi-fi) la aceeasi retea locala la care este conectat si calculatorul tinta.

Pentru a putea realiza conexiunea, trebuie sa se activeza setarile Remote Desktop. Setarea implicita a acestora este sa refuze conexiuni. Incepem prin a prezenta pasii pentru activarea setarilor necesare pe calculatorul persoanal.

Contul de pe care se efectueaza modificarea setarilor trebuie sa aibe drepturi de administrator.

Atunci cand efectuezi conexiunea trebuie sa stii IP-ul PC-ului, denumirea contului pe care doresti sa te conectezi si parola acestuia (O parola setata pe contul tinta este obligatorie).

[mai mult...]