Windows Phone

Metode pentru a mari durata bateriei in Windows 10 Mobile si Phone 8.1

Cand esti tot timpul plecat, sunt sanse mari ca telefonul tau să ramana fara baterie si să te gasești în situația de a nu îl putea reîncarca pentru urmatoarele câteva ore. Ce puteti face în astfel de situatii, pentru ca bateria telefonului dumneavoastra cu Windows să reziste cât mai mult? Iată 5 lucruri care vor prelungi durata de viață a bateriei, pentru smartphone-urile cu Windows 10 Mobile

[mai mult...]

Dezactiveaza actualizarea automata a aplicatiilor din Store App in Windows 8 sau mai mare

Daca folosesti Windows 8, 8.1 sau 10 probabil ai fost notificat deja ca Magazinul Windows descarca si instaleaza automat actualizarile pentru aplicatiile Modern (sau Metro). Atunci cand actualizarile sunt disponibile, Windows-ul nu te informeaza ca incepe procesul de actualizare si nici nu solicita permisiuni pentru a le instala.

Datorita acestor actualizari, viteza de internet poate fi mai slaba atunci cand ele se efectueaza.

Pentru a dezactiva actualizarea automata urmeaza pasii:

 

[mai mult...]

Cum sa opresti notificarile de pe Windows Phone sa apara pe Windows 10 PC

Suna ciudat dar Da! incepand cu 2 August 2016, windows a introdus o setare noua care va fi instalata cu urmatoarele updateurile. Aceasta setare va da posibilitatea ca sa primiti notificarile de pe windows mobile(in caz ca aveti si sunte-ti logat cu aceelasi user cu care sunte-ti logat pe windows pc) direct pe pc.

Ca sa nu fii bombardat de notificari acest tutorial te va ajuta sa opresti aceste notificari.

 

 

[mai mult...]

Cum creezi un cont Microsoft pe telefoanele cu Windos Phone

Desi telefoanele cu Windows Phone nu sunt la fel de populare precum cele cu Andorid, odata cu lansarea noii generatii de telefoane Microsoft Lumia, acesta a inceput sa devina cunoscut. Totusi, pentru a putea utiliza la maxim capacitatile telefonului si pentrua a beneficia de toate serviciile aferente, este necesara configurarea unui cont Microsoft si conectarea telefonului la acesta. Desi in esenta crearea si conectarea unui  cont Microsoft nu este un lucru greu, pentru utilizatorii care folosesc pentru prima data Windows Phone, operatiile acestea pot da unele batai de cap. In continuare vom invata cum sa ne creem un cont Microsoft sau cum sa ne conectam telefonul la un cont existent.

[mai mult...]