Windows Phone

Cum creezi un cont Microsoft pe telefoanele cu Windos Phone

Desi telefoanele cu Windows Phone nu sunt la fel de populare precum cele cu Andorid, odata cu lansarea noii generatii de telefoane Microsoft Lumia, acesta a inceput sa devina cunoscut. Totusi, pentru a putea utiliza la maxim capacitatile telefonului si pentrua a beneficia de toate serviciile aferente, este necesara configurarea unui cont Microsoft si conectarea telefonului la acesta. Desi in esenta crearea si conectarea unui  cont Microsoft nu este un lucru greu, pentru utilizatorii care folosesc pentru prima data Windows Phone, operatiile acestea pot da unele batai de cap. In continuare vom invata cum sa ne creem un cont Microsoft sau cum sa ne conectam telefonul la un cont existent.

[mai mult...]

Cum poti sincroniza documente intre un PC si un telefon mobil

Detinem un fisier Excel recent lucrat de noi ori de angajatii nostri si dorim tabelul sa il avem  pe smartphone?

Simplu!

Din sutele de metode in care putem proceda de la basic-ul cablu de date si soft-ul de suita in care putem importa documente, fisiere, tabele plus o aplicatie oferita de la office ori alta aplicatie care sa stie sa afiseze un format excel si instalata pe smartphone-ul nostru pana la oportunitate care ne este oferita de catre un serviciu de tip cloud ( OneDrive, Google Drive, Office 365, DropBox etc) si ne poate permite transfer, vizualizare, modificare.

Azi am sa va explic doar o singura metoda  cat mai simpla de a avea fisierele dorite pe telefonul nostru fie el personal ori de servici.

 

 

[mai mult...]