Optimizare si curatare OS

Cum scapam de ad-uri in Microsoft Edge

        Noul browser Microsoft Edge fără îndoială a captat atenția tuturor. Este destul de rapid, elegant și isi face treaba fara probleme in Windows 10. Dar, nu este încă suficient de demn să stea împotriva altor concurenți puternici precum Chrome și Firefox, din pricina lipsei de extension support. Nu există extensii înseamnă ca nu exista nici un Adblock. Ei bine, dacă sunteți un utilizator experimentat de Windows 10, atunci acest lucru nu ar trebui sa va impiedice. Acolo unde există voință, există întotdeauna o cale.

s1

[mai mult...]

Cum sa montam si sa demontam imagini iso in Windows 10

O imagine ISO este un container care stochează o replică a conținutului unui disc fizic, care de obicei poate fi un CD, DVD sau chiar Blu-Ray. Companiile de software utilizează de asemenea imagini ISO ca mijloc de distribuire a software-ului lor.

De exemplu, atunci când descărcați un nou Windows 10 Insider Preview ISO pentru a face o instalare curată a sistemului de operare. În trecut, trebuia să instalați instrumente separate pentru a lucra cu imagini, dar dacă rulați Windows 10 pe computer, puteți monta sau demonta fișierele ISO fără a avea nevoie de software suplimentar.

În acest tutorial, vă voi ajuta să parcurgeți pașii simpli pentru montarea și demontarea imaginilor ISO utilizând File Explorer și instrumentul de comandă PowerShell.

 

 

[mai mult...]

Curata automat spatiul ocupat de fisierele nefolositoare ale browserelor si ale aplicatiilor folosind Browser Cleaner

Browser Cleaner este un utilitar gratuit conceput pentru a șterge în siguranță, toate fișierele din activitatea offline și online a unui utilizator pentru a elibera spațiu pe hard disk prin eliminarea a mii de fișiere inutile.
Browser Cleaner șterge istoricul site-urilor vizitate si fișierele temporare ale browserului.

[mai mult...]

Cum sa faci actualizarea la iOS 9.3.2

In cazul in care faci actualizarea wireless, prin sistemul Actualizare software al iOS, trebuie sa iti conectezi dispozitivul la o sursa de curent si la o retea wireless.

Procedura update:

1.Se deschide aplicatia Configurari din ecranul principal al dispozitivului iPhone, iPad sau iPod touch, atingeti General .

image1

2.Actualizare software

3.Dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch va incepe sa caute disponibilitatea unei actualizari.

Dupa ce a gasit-o, se atinge butonul Descarcati si instalati .

image2

4.Se accepta termenii si conditiile prin De acord

image3image4

5.Asteapta descarcarea noii versiuni a iOS 9.3.2 de catre dispozitivul iPhone

6.Incepe instalarea! Operatiunea va dura cateva minute, timp in care pe ecranul dispozitivului tau va fi afisat logoul Apple si o bara care va afiseaza progresul

 

Daca inainte de a efectua actualizarea nu te-ai logat din contul iCloud ti se va solicita sa introduci parola contului si atinge inainte pentru a te loga in el.

Actualizare finalizata cu succes!

image5

[mai mult...]