Sincronizare si migrare date

Ai grija de datele tale atunci cand iti vinzi telefonul. Pregateste-l inainte pentru vanzare

Inainte de a vinde telefonul dvs. Android este necesar sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
– datele dvs. trebuiesc salvate pentru a fi restabilite pe alt dispozitiv mobil;
– informatiile de pe cardul SD trebuie migrate manual sau cu ajutorul unui software de backup;
– telefonul trebuie resetat la setarile de fabrica – fara posibilitate de recuperare a datelor.

[mai mult...]

Transfera poze din android catre un PC fara a folosi cablul USB

Vrei sa transferi datele de pe calculator pe telefonul Android, si invers, si ai uitat unde ai lasat cablul usb? Exista o solutie de a transfera datele intre dispozitive, fara a folosi cablul usb, folosind conexiunea Wi-Fi. Transferul folosind bluetooth dureaza prea mult, astfel ca singura solutie este sa te folosesti de reteaua locala. Acest transfer se poate face extrem de usor, folosind o aplicatie compatibila pe orice telefon cu sistem de operare Android. Este vorba de AirDroid, aplicatia care iti permite sa controlezi device-ul cu Android, dintr-un browser web, prin conexiunea Wi-Fi. Aplicatia este disponibila atat in Google Play, cat si pentru desktop-ul tau. Locatiile de descarcare pot fi gasite si aici.

[mai mult...]

Cum sa trimiți fișiere rapid și simplu între telefonul tău android și alt telefon sau computer folosind aplicația Xender

De cele mai multe ori ne dorim sa transferam fișiere și documente fără a pierde mult timp. Dacă niciodată nu găsești cablul de date pentru a salva pozele preferate și nu dorești sa pierzi calitatea imaginilor folosind alte aplicații disponibile pe piață de aceea Xender este cea mai bună soluție. Cu aceasta aplicație îți poți crea grupuri unde să adaugi alte telefoane android în care să share-uiești tot ce dorești rapid și simplu. Printr-un simplu scan poți gestiona de pe calculatorul tău toate informațiile de pe telefon.

[mai mult...]