Cum putem transfera datele de pe un Android pe un IOS prin Wondershare MobileTrans

Configurare noua (How To)

Situatie

Avem situatia in care dorim sa facem trecerea de la un Android la un IOS (Iphone) si cautam sa transferam datele de pe unul pe celalalt intr-un mod cat mai sigur si fara sa pierdem prea mult timp.

In cele ce urmeaza, voi arata cum putem face asta cu Wondershare MobileTrans.

Backup

Putem face backup cu Wondershare MobileTrans, astfel :

  • Deschidem aplicatia si conectam Androidul prin cablu USB la PC/Laptop. Mergem cu mouse-ul pe “Back Up Your Phone” si dam un singur click

pic0

  • Aplicatia detecteaza automat tipul si modelul telefonului si instaleaza driver-ul dupa care va trebui sa bifam ce anume dorim sa salvam in PC/Laptop de pe telefon si facem un singur click pe “Start Transfer”

pic0.1

 

 

Solutie

Pasi de urmat
  1. Deschidem aplicatia Wondershare instalata pe PC/Laptop si mergem cu mouse-ul pe “Phone to Phone Transfer” si dam un singur click

pic0

 

2. Conectam ambele telefoane prin cablu USB la PC/Laptop. Aplicatia va detecta si va instala automat drivere-le dupa care va trebui sa selectam (din lista din mijloc) ce anume dorim sa transferam de pe unul pe celalalt.

pic4

3. Dupa selectare, mergem cu mouse-ul pe “Start Transfer” si dam un singur click pentru a incepe transferul.

pic3

Pentru a putea transfera complet datele de pe un telefon pe altul, va trebui sa achizitionam aceasta aplicatie. Putem alege si varianta gratuita insa vom avea niste limite de transfer.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(33 din 79 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?