Cum sa muti mesajele (SMS-urile) de pe un iPhone pe un telefon cu sistemul de operare Android.

Configurare noua (How To)

Situatie

Ai detinut un iPhone si ti-ai achizitionat un telefon cu Android. Mesajele salvate in urma backup-ului pe iPhone au un format nerecunoscut de sistemul de operare Android si va trebui sa le convertiti.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand va trebui sa conectati iPhone-ul la un computer pe care sa fie instalata aplicatia iTunes si sa faceti backup cel putin la mesaje (SMS).

Fisierul responsabil de stocarea mesajelor de pe iPhone il puteti gasi pe computerul dumneavoastra in folderul “C://[Users]/[Username]/AppData/Roaming/Apple Computer/Mobile Sync” in cel mai recent modificat folder cu caractere aleatorii. In acest folder va trebui sa cautati fisierul “3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28” si sa il transferati in noul telefon (cel cu Android).

Dupa ce fisierul de mai sus a fost transferat pe noul device cu Android, acesta va trebui convertit in formatul recunoscut de sistemul de operare Android. Pentru a face acest lucru va trebui sa intrati in magazinul Google Play si sa instalati aplicatia “iSMS2droid”.

Dupa ce ati deschis aplicatia, pentru a converti baza de date va trebui sa apasati pe butonul “Select iPhone SMS Database” care va cauta automat in storage-ul device-ului Android fisierul “3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28”. 

3

Mai departe va trebui sa confirmati ca doriti incarcarea din baza de date a tuturor SMS-urilor si sa asteptati finalizarea procesului.

4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 60 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?