Monitorizare

Synology 8 Solutii

Server Linux 16 Solutii

Router 13 Solutii

Server Windows 4 Solutii

Altele 27 Solutii

Fortigate 4 Solutii

DVR & Camera 22 Solutii

Cum instalam CyberPanel pe un server CentOS

CyberPanel este un panou de control conceput cu scopul principal de a fi usor de utilizat pentru utilizatorii non-tehnici. CyberPanel este foarte usor de invatat, deoarece foloseste un aspect simplu cu care majoritatea companiilor de gazduire sunt deja familiarizate. CyberPanel are, de asemenea, cateva functii pe care majoritatea celorlalte panouri de control nu le au.

CyberPanel ofera o interfata avansata care poate fi utilizata in loc sa fie nevoie sa utilizati FTP sau SSH pentru a incarca fisiere. Ofera, de asemenea, un serviciu de instalare de scripturi, astfel incat sa puteti instala cu usurinta scripturi precum WordPress si Joomla, fara a fi nevoie sa cautati cum trebuie instalat fiecare script individual prin FTP/ssh.

Cerinte minime:
1. Server VPS care ruleaza pe CentOS cu minim 40 GB spatiu liber pe disc și minim 2 GB RAM. Daca aveti un blog cu trafic ridicat, veti avea nevoie de mai mult de 4 GB de RAM, astfel incat CyberPanel sa poata rula fara probleme.
2. Intelegerea de baza a comenzilor terminalelor Linux.

[mai mult...]

Cum se instaleaza Ajenti Control Panel pe Ubuntu

Ajenti reprezinta un panou de control open source, fiind bazat pe web. Acesta poate fi utilizat pentru a vizualiza informații de bază ale serverului cum ar fi: spațiu liber pe disc, RAM în uz etc. Pentru instalarea Ajenti este necesar un server pe care este instalat Ubuntu si un cont root cu drepturi de administrator.

[mai mult...]

How to open ports in Cent OS

A TCP/IP network connection may be either blocked, dropped, open, or filtered. These actions are generally controlled by the IPtables firewall the system uses and is independent of any process or program that may be listening on a network port. This post will outline the steps to open a port required by a application.

[mai mult...]