PHP

Cum putem importa un website pe platforma WordPress

Cum import un site pe platforma WordPress? Sunt multe posibilitati pentru acest Feauture. Aceasta metoda importa intregul site (baza de date, media, plugins, teme etc.) fara a fi nevoie de cunostinte tehnice sau de programare.

Aceasta metoda este Mobile Friendly si ofera suport de la versiunea WordPress 3.3

Puteti folosi aceasta metoda pentru backup sau migrare.

[mai mult...]

Cum putem exporta un website pe platforma WordPress

Export Site WordPress in 7 pasi simpli cu All-in-One WP Migration.

Cum export un site pe platforma WordPress? Sunt multe posibilitati pentru acest Feauture. Aceasta metoda exporta intregul site (baza de date, media, plugins, teme etc.) fara a fi nevoie de cunostinte tehnice sau de programare.

Aceasta metoda este Mobile Friendly si ofera suport de la versiunea WordPress 3.3

Puteti folosi aceasta metoda pentru backup sau migrare.

[mai mult...]

Cum sa instalezi o tema WordPress

Încercați să instalați o temă WordPress? Pe WordPress aveti de ales dintr-o gama larga de teme gratuite si cu plata. Pe măsură ce începeți, vă recomandăm să încercați câteva teme pe site-ul dvs. până când veți găsi una potrivita pentru nevoile dvs.

 

Înainte de a instala o temă WordPress

Instalarea unei teme WordPress este ușoară. Dar rețineți că dacă activați o nouă temă, atunci aceasta va schimba modul în care site-ul dvs. arată și funcționează. Dacă treceți de la o temă existentă, atunci vă recomandăm să consultați lista noastră de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți înainte de a schimba temele WordPress.

[mai mult...]

8 most used PhpStorm shortcuts

PhpStorm este un IDE foarte puternic, care are o încărcătură de caracteristici pentru aproape orice scenariu de configurare a proiectului, în același timp și scurtături pentru fiecare dintre aceste scenarii. Utilizarea de scurtături în scrierea de cod, indiferent de limbaj este foarte utilă deoarece economisește mult timp.

Mai jos vă prezint 8 dintre cele mai importante și folosite scurtături în PhpStorm:

[mai mult...]

Rezolvare eroare 500 WordPress

Eroarea internă a serverului este una dintre cele mai frecvente erori WordPress. Deoarece eroarea nu oferă nicio altă informație, mulți începători consideră că este destul de frustrant.

Ce cauzează eroare de server intern în WordPress?

Eroarea internă a serverului nu este specifică pentru WordPress. Se poate întâmpla cu orice site care rulează pe un server web. Datorită naturii generice a acestei erori, nu îi spune dezvoltatorului nimic.

Eroarea internă a serverului în WordPress este adesea cauzată de funcțiile plugin sau temă. Alte cauze posibile ale erorii interne a serverului în WordPress despre care știm sunt: fișierul .htaccess corupt și limita de memorie PHP.

[mai mult...]