Cum sa instalezi o tema WordPress

Configurare noua (How To)

Situatie

Încercați să instalați o temă WordPress? Pe WordPress aveti de ales dintr-o gama larga de teme gratuite si cu plata. Pe măsură ce începeți, vă recomandăm să încercați câteva teme pe site-ul dvs. până când veți găsi una potrivita pentru nevoile dvs.

 

Înainte de a instala o temă WordPress

Instalarea unei teme WordPress este ușoară. Dar rețineți că dacă activați o nouă temă, atunci aceasta va schimba modul în care site-ul dvs. arată și funcționează. Dacă treceți de la o temă existentă, atunci vă recomandăm să consultați lista noastră de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți înainte de a schimba temele WordPress.

Solutie

Instalați o temă folosind WordPress Admin Theme Search

Dacă doriți să instalați o temă WordPress gratuită din directorul tematic WordPress.org, atunci cel mai simplu mod este să utilizați funcția de căutare tematică de administrare WordPress.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă conectați la zona de administrare WordPress. Apoi, faceți clic pe Aspect »Teme.

După ce vă aflați pe pagina de teme, faceți clic pe butonul Add new în partea de sus.

În ecranul următor, veți avea posibilitatea de a selecta dintre: teme WordPress recomandate, teme populare WordPress, cele mai recente teme WordPress, căutați o temă specifică sau căutați teme cu caracteristici specifice.

Pe baza căutării dvs., veți vedea o singură temă sau o listă de teme care îndeplinesc criteriile dvs. În cazul nostru, am căutat tema blogului Slipstream.

Când vedeți tema pe care doriți să o instalați, purtați pur și simplu mouse-ul pe partea superioară a imaginii. Aceasta va dezvălui butonul de instalare, butonul de previzualizare și butonul detalii. Mergeți mai departe și faceți clic pe butonul de instalare.

WordPress vă va instala acum tema și vă va arăta un mesaj de succes împreună cu link-ul pentru a activa sau a vizualiza live.

Faceți clic pe butonul de activare și ați instalat și ați activat tema WordPress.

Notă: În funcție de temă, este posibil să adăugați opțiuni de setări suplimentare pe care este posibil să fie necesar să le configurați fie prin intermediul personalizatorului temelor, fie printr-un panou de opțiuni separat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(45 din 96 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?