Rezolvare eroare 500 WordPress

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Eroarea internă a serverului este una dintre cele mai frecvente erori WordPress. Deoarece eroarea nu oferă nicio altă informație, mulți începători consideră că este destul de frustrant.

Ce cauzează eroare de server intern în WordPress?

Eroarea internă a serverului nu este specifică pentru WordPress. Se poate întâmpla cu orice site care rulează pe un server web. Datorită naturii generice a acestei erori, nu îi spune dezvoltatorului nimic.

Eroarea internă a serverului în WordPress este adesea cauzată de funcțiile plugin sau temă. Alte cauze posibile ale erorii interne a serverului în WordPress despre care știm sunt: fișierul .htaccess corupt și limita de memorie PHP.

Solutie

Pasi de urmat

Verificarea fișierului .htaccess corupt

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți când depanați eroarea serverului intern în WordPress este verificarea fișierului .htaccess corupt.

Puteți face acest lucru prin redenumirea fișierului dvs. principal .htaccess la ceva de genul .htaccess_old. Pentru a redenumi fișierul .htaccess, va trebui să vă conectați la site-ul dvs. utilizând aplicația FTP sau Manager fișiere în tabloul de bord cPanel al contului dvs. de găzduire.

După conectare, fișierul .htaccess va fi localizat în același director unde veți vedea foldere precum wp-content, wp-admin și wp-include.

Odată ce ați redenumit fișierul .htaccess, încercați să vizitați site-ul dvs. pentru a vedea dacă acest lucru a rezolvat problema.

Înainte de a continua cu alte lucruri, asigurați-vă că mergeți la pagina “Setări” din zona de administrare WordPress și faceți click pe butonul de salvare fără să faceți nicio modificare. Acest lucru va genera un nou fișier .htaccess pentru dvs. cu reguli de rescriere adecvate pentru a vă asigura că paginile dvs. de post nu dau o eroare de 404.

Dacă verificarea pentru soluția de fișier .htaccess coruptă nu a funcționat pentru dvs., atunci trebuie să continuați să citiți acest articol.

Creșterea limitei de memorie PHP

Uneori, eroarea de server intern poate apărea dacă vă epuizați limita de memorie PHP. Utilizați tutorialul nostru despre cum să măriți limita de memorie PHP în WordPress pentru a repara acest lucru.

Dacă vedeți eroarea internă a serverului numai atunci când încercați să vă conectați la administratorul WordPress sau să încărcați o imagine în wp-admin, atunci ar trebui să măriți limita de memorie urmând acești pași:

Creați un fișier text gol numit php.ini
Inserați acest cod acolo: memory = 64MB
Salvați fișierul
Încărcați-l în folderul / wp-admin / folosind FTP
Mai multi utilizatori au spus ca facand problema de mai sus, a stabilit problema administratorului pentru ei.

Dacă creșterea limitei de memorie a rezolvat problema pentru dvs., ați rezolvat temporar numai problema. Totuși, trebuie să găsiți cauza care vă epuizează limita de memorie.

Acesta ar putea fi un plugin slab codificat sau chiar o funcție tematică. Vă recomandăm cu insistență să solicitați companiei dvs. de găzduire web WordPress să analizeze jurnalele serverului pentru a vă ajuta să găsiți diagnosticarea exactă.

Dacă creșterea limitei de memorie PHP nu a rezolvat problema pentru dvs., atunci vă aflați pentru mai multe probleme de depanare.

Dezactivați toate pluginurile

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu a funcționat pentru dvs., atunci această eroare este cel mai probabil cauzată de un anumit plugin. De asemenea, este posibil ca aceasta să fie o combinație de pluginuri care nu se potrivesc unul cu celălalt.

Din păcate, nu există o modalitate ușoară de a găsi acest lucru. Trebuie să dezactivați simultan toate pluginurile WordPress.

Dacă dezactivarea tuturor pluginurilor a rezolvat eroarea, atunci știți că acesta este unul dintre pluginurile care cauzează eroarea.

Pur și simplu accesați zona de administrare WordPress și faceți click pe “Plugin-uri”. Acum trebuie să reactivați un plugin la un moment dat, până când găsiți cel care a provocat problema. Înlăturați pluginul și raportați eroarea autorului pluginului.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(37 din 86 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?