.Social

Cum să ștergeți Istoricul vizionărilor YouTube (și Istoricul căutărilor)

YouTube își amintește fiecare videoclip pe care l-ați vizionat vreodată, asta dacă v-ați conectat la contul dvs. Google. YouTube folosește acest istoric pentru recomandări și chiar vă încurajează să re-vizionați videoclipuri vechi. Iată cum puteți să vă curățați istoricul de vizionări.

Istoricul de vizionare și de căutare sunt stocate numai dacă sunteți conectat (ă) la YouTube cu contul dvs. Google în timpul vizionării.

[mai mult...]

UpdraftPlus – Backup/Restore – soluția ideală pentru WordPress

Construcția și întreținerea unui site presupune instalarea câtorva plugin-uri de bază (antispam, de protecție, SEO, etc). Esențial este să avem o soluție de Backup. În acest sens UpdraftPlus – Backup/Restore e una din variantele cele mai viabile mai ales că permite salvarea întregului site pe contul de Dropbox. Mai jos sunt descriși pașii pentru instalare și configurare:

[mai mult...]