How to Disable and Remove Windows 10 Account Sync Settings
Dezactivarea setărilor de sincronizare în Windows 10 vă permite să limitați informațiile pe care Microsoft le trimite către cloud și stochează pe serverele lor. Indiferent dacă doriți să dezactivați o singură setare sau să opriți sincronizarea cu totul, acesta este modul în care puteți obține controlul asupra setărilor dvs. o dată pentru totdeauna.
[mai mult...]



