Cum se dezactivează Task View Timeline în Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows 10 Task View a arătat inițial utilizatorilor aplicațiile lor deschise și desktopurile virtuale. Dar, la începutul acestui an, cu lansarea Windows 10 Versiunea 1803, compania a adăugat o nouă caracteristică pentru Task View numită Timeline (Cronologie).

Solutie

Pasi de urmat

Deschideti aplicația Settings și selectați Privacy.

Din meniul Privacy, selectați Activity history din bara laterală.

Pentru a dezactiva complet Timeline și a împiedica urmărirea și sincronizarea activității cu celelalte dispozitive Windows 10, debifați ambele casete din activity history.

În cele din urmă, pentru a șterge toate datele de activitate existente, faceți clic pe butonul Clear și confirmați când vi se solicită.

Odată ce ați dezactivat toate formele de urmărire și partajare a activităților, caracteristica Timeline va fi dezactivată și veți vedea doar vechea interfață atunci când faceți clic pe butonul Task view pe bara de activități sau utilizând combinatia de taste Windows + Tab.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 30 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?