Verificare HDD

Ce facem atunci cand Hard Disk-ul nostru devine plin

Avem de exemplu o statie pe care nu mai avem spatiu. Trebuie sa facem curat si nu stim la ce sa renuntam pentru a rezolva repede aceasta problema.

O sa folosim programul TreeSize care este un software gratuit

TreeSize

TreeSize este un utilitar foarte bun pentru managementul hard diskurilor.

Cu acesta putem sa scanam o intreaga partitie, sau doar un folder, acestea fiind scanate recursiv. Dupa ce scanarea se termina rezultatele vor arata cat spatiu ocupa pe disc fiecare folder. Este un utilitar foarte folositor atunci cand doriti sa faceti mai mult spatiu pe hard disk

[mai mult...]

Verificare erori HDD pentru Mac OSx

Dacă sunteţi îngrijorat ca OSX-ul de pe Mac riuleaza lent sau este instabil, o idee bună ar fi sa verificati starea de sănătate a Hdd-ului ca parte a intretinerii periodice . Făcând acest lucru este extrem de ușor cu Disk Utility pentru ca verificam erorile aparute la HDD si apoi le putem repara. Acest lucru funcționează pentru toate hard disk-uri, fie ca este vorba hdd intern, Hdd extern, sau un disc de pornire, cu toate că procesul este ușor diferit pentru toate HDD.

[mai mult...]

Probleme Hardisk Mac- cum le poti repara

Cu siguranta ai gasit un laptop Apple la care hardiskul a inceput sa “oboseasca”.Ocazional userul se plange ca functioneaza greu sau apare destul de rar intalnit “grey screen ul”.

Inainte sa dai verdictul de hardisk defect este indicat sa incerci si metodele de mai jos :

[mai mult...]