Reinstalare OS

Imagine Windows cu ajutorul utilitarului Sysprep

Pentru standardizarea calculatoarelor dintr-o companie se va folosi o singura imagine de sistem, care va fi instalata pe fiecare statie in parte.

Se va folosi utilitarul de Windows, System Preparation Tool (Sysprep) pentru pregatirea imaginii; aceasta imagine va fi apoi restaurata pe toate statiile, folosind orice soft pentru deployment (de exemplu Norton Ghost, Acronis, Clonezilla, etc.)

[mai mult...]

Creeaza o imagine de siguranta pe SSD ca sistemului de operare MAC folosind Carbon Copy Cloner

Deoarece instalarea unui sistem de operare de la zero pe un Hard nou dureaza foarte mult, este preferabila migrarea (copierea in intregime a datelor impreuna cu un ansmablu de setari ce gestioneaza comportamentul acestor date) sistemului de operare folosind un software specializat. In cazul nostru vom analiza procesul de migrare folosind Carbon Copy Cloner pentru Mac. Iata pasii ce trebuie urmati:

[mai mult...]

Ce sa faci inainte sa iti vinzi Mac-ul

Afla cum sa faci un back-up si sa stergi datele din Mac înainte de a vinde sau a instraina calculatorul. Atunci cand te pregatesti sa vinzi sau sa instrainezi Mac-ul, poate vei dori sa stergi unele fisiere sau toate fisierele de pe hard-disk . Dar mai intai va trebui sa determini daca ar trebui să faci un back-up al computerul si dezactivezi anumite functii si servicii. Acesti pasi iti arata secventa recomandata de actiuni:

 

[mai mult...]