Reinstalare OS

Cum sa aduci la setarile din fabrica un ChromeBook (chiar si daca nu booteaza)

Chromebook3

         ChromeBook-ul sincronizeaza o parte din date local, asa ca este de preferat sa stergi acele date daca vrei sa-l renunti la el. Totodata, poti reinstala Chrome OS mai ales daca ti-ai facut de cap cu setarile din developer mode.

       Factory reset reprezinta un wipe al tuturor datelor locale stocate pe ChromeBook. De exemplu, fisiere stocate in folderul Daownloads. Mare parte a datelor din ChromeBook se sincronizeaza online, asa ca le puteti recupera in momentul in care va logati cu contul de Google.

[mai mult...]

Imagine Windows cu ajutorul utilitarului Sysprep

Pentru standardizarea calculatoarelor dintr-o companie se va folosi o singura imagine de sistem, care va fi instalata pe fiecare statie in parte.

Se va folosi utilitarul de Windows, System Preparation Tool (Sysprep) pentru pregatirea imaginii; aceasta imagine va fi apoi restaurata pe toate statiile, folosind orice soft pentru deployment (de exemplu Norton Ghost, Acronis, Clonezilla, etc.)

[mai mult...]

Ce sa faci inainte sa iti vinzi Mac-ul

Afla cum sa faci un back-up si sa stergi datele din Mac înainte de a vinde sau a instraina calculatorul. Atunci cand te pregatesti sa vinzi sau sa instrainezi Mac-ul, poate vei dori sa stergi unele fisiere sau toate fisierele de pe hard-disk . Dar mai intai va trebui sa determini daca ar trebui să faci un back-up al computerul si dezactivezi anumite functii si servicii. Acesti pasi iti arata secventa recomandata de actiuni:

 

[mai mult...]