Windows Event Viewer

Foloseste uneltele Sysinternals pentru a diagnostica porturile, procesele, serviciile si mult mai mult din calculatorul tau

Daca esti o fire curioasa, ai sa vezi ca uneltele puse la dispozitie de Microsoft, integrate in sistemele de operare de generatie noua, pentru a masura performantele sistemului si pentru a-i modifica parametri, nu iti vor satisface dorinta de cunoastere. Probabil la fel se simtea si Mark Russinovich, in 1996, cand a scris o suita de 69 de aplicatii care sa ajute la examinarea si diagnosticarea unui sistem de operare Windows. Dintre acestea, vom discuta despre 4 din ele, care sunt mai usor de folosit si de catre utilizatorii novici.

[mai mult...]

Cum sa rezolvi codul de eroare 0x801c001d

Daca sunteti conectat la domeniu si primiti eroarea The domain is unavailable in momentul in care doriti sa accesati resurse interne sau sa folositi utilitare din Administrative Tools, este posibil ca dispozitivul de pe care incercati sa va conectati nu comunica cu serverul AD.

Pentru a rezolva aceasta problema, deschideti Regedit si mergeti la HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WorkplaceJoin si creati o noua intrare DWORD 32Bit cu numele autoWorkplaceJoin si valoarea 0. Dupa ce ati efectuat aceasta modificare, restartati dispozitivul si totul ar trebui sa revina la normal.

[mai mult...]