Configurare OS

Ce trebuie facut daca nu apare rubrica de user si password dupa CTRL+ALT+DEL

Dupa cum stiti de fiecare data cand repornim PC-ul / Laptopul, sau dam restart la Windows sau dam lock la contul de Windows, prima fereastra care apare este cea cu CTRL+ALT+DELETE. Sunt cazuri in care dupa ce apasam pe butoanele respective ecranul ramana complet albastru cu pointerul de la mouse si cu butonul de Ease of Access si asteptam peste 10 minute si nu apare rubrica cu user si parola.

Urmand pasii de mai jos vom putea sa reparam aceasta problema.

[mai mult...]

Cum sa activezi porturile video ale placii de baza pe un calculator de tip Desktop

Generatiile noi de procesoare au integrate in acestea si procesor grafic, ce permite utilizarea unui calculator fara ca acesta sa aiba instalata o placa video dedicata. Acesta trimite semnalul prin porturile de iesire video ale placii de baza.
In situatia in care se doreste utilizarea porturilor video ale placii de baza, daca functia plug-and-play nu l-a detectat la conectarea acestuia la calculator, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi (Daca PC-ul a fost pornit prima oara dupa asamblare, cu o placa video dedicata instalata, porturile video ale placii de baza sunt dezactivate implicit din BIOS/UEFI.) : 20160710_202316

[mai mult...]