Accelerare browser Mozilla Firefox in caz ca se incarca greu

Configurare noua (How To)

Situatie

Ai descarcat si ai instalat browser-ul Mozilla Firefox. La inceput functioneaza bine. Doar ca treptat observi ca browser-ul se incarca greu: uneori apesi pe pictograma Mozilla si astepti «mult» pana ce browser-ul se va incarca.

Solutie

Pasi de urmat

Introdu in bara de adrese urmatoarele: about:config. Se va deschide o fereastra, cu o multime de functii prescrise (aceste functi sunt prescrise in ordine alfabetica). In aceasta fereastra cauta cauta linia network.http.pipelining. Ai gasit? Perfect! Acum apasa (dublu click) cu butonul stang al mouse-ului pe aceasta linie: aceasta actiune va schimba setarea False pe True.

Acum, in aceasta lista, cauta linia, care se numeste network.http.proxy.pipelining. La fel apasam pe ea si schimbam parametrul de pe False pe True.

Cautam inca o linie, care se numeste network.http.pipelining.maxrequests, apasam pe ea. Vei vedea o valoare numerica, de exemplu, cifra 4. Aceasta valoare trebuie sa o schimbi cu 100 sau 200 (totul depinde de puterea calculatorului si viteza internetului. La viteza internetului de 100 Mbit/s, eu am pus valoarea de 100 si browser-ul pur si simplu zboara).

Si acum ramane o simpla finisare. Pune sageata cursorului pe partea de sus a listei, de exemplu pe «Nume de preferinta». Apasa pe butonul din dreapta a mouse-ului. Se va deschide un meniu, in care alege linia «Nou» (aceasta linie are o sageata) si apoi apasam pe linia «Numar». In fereastra deschisa introducem linia nglayout.initialpaint.delay, apasam «OK» si in fereastra nou deshisa introducem valoarea «0» (zero).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?